HUOJ otvorio natječaj za nagradu Grand PRix

04/11/2011

Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) objavila je službeni natječaj za nagradu Grand PRix za 2011. za najbolja ostvarenja u odnosima s javnošću.

Prijave radova mogu se izvršiti za sve komunikacijske projekte realizirane u razdoblju od 1. siječnja 2010. do 31. prosinca 2010. u kategorijama odnosa s javnošću u javnom i poslovnom sektoru (za velike, srednje i male tvrtke), za kompanijsku društvenu odgovornost i internu komunikaciju. U ovih pet kategorija Stručni žiri HUOJ-a dodjeljuje nagrade na temelju pristiglih prijava. Posebne kategorije nagrada, Grand PRix za komunikatora godine te Grand PRix za razvoj struke odnosa s javnošću u Hrvatskoj, bira i dodjeljuje isključivo Stručni žiri HUOJ-a.

Završni dan za primanje prijava je 16. studenog 2011., a svečani događaj dodjele godišnjih nagrada HUOJ-a najboljim komunikacijskim projektima predviđen je po završetku 12. konferencije za odnose s javnošću, četvrtak, 24. studenog 2011. godine, u IMAX dvorani, multipleksu CineStar Arena- Arena centar u Zagrebu. (PS/JK) 

 

 

Foto: Ilustracija

 

 

 


 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox