IdejaX seli u Umag

22/02/2012

Hrvatsko Udruženje društava za tržišno komuniciranje (HURA) i hrvatska podružnica Europskog udruženja digitalnog i interaktivnog marketinga (IAB) predstavili su drugo izdanje IdejeX, nacionalnog festivala kreativnog oglašavanja, koji će se ove godine održati u Umagu, 11. i 12. svibnja.

Pored desetak predavanja vrhunskih europskih i svjetskih stručnjaka, kao što su Nate Elliott, Dave Trott i Ana Anđelić, na festivalu će biti organizirane i regionalne diskusije o stanju i trendovima u struci, izložba odabranih radova pristiglih na kreativne natječaje, kao i niz strukovnih radionica. Očekuje se ukupno tridesetak domaćih i stranih predavača i panelista.

Mia Pećina, direktorica festivala, predstavila je cijene za sudjelovanje. Prijave sudionika počinju 1. ožujka, a cijena Early Bird kotizacije iznosi svega 999 kuna za cjelokupni dvodnevni program i vrijedi do 1. travnja, te 199 kuna za studente. U suradnji s partnerom projekta, hotelskom kućom Istraturist, osigurane su posebne cijene paketa koji uključuju smještaj s doručkom za dvije noći u hotelu s 4* i punu kotizaciju po cijeni od 1650 kuna. Kotizacije za natjecateljski dio programa iznose 749 kuna (sve cijene su bez PDV-a). Kreativni radovi mogu se prijaviti od 1. ožujka do 1. svibnja.

Autore radova u tradicionalnim (offline) medijima, kao i u kampanjama odrađenima u novim medijima (online), festival IdejaX vrednuje prema kategorijama u kojima se proizvodi za koje su napravljeni natječu na tržištu, a ne u konvencionalno promatranim medijskim kategorijama. Sve informacije o natjecateljskom dijelu programa, cijenama kotizacija i prijavama sudionika mogu se pronaći na web stranici festivala: www.idejax.com. (PS/JK)

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox