Kopčaj me selotejpom

02/05/2011

Pod medijskim pokroviteljstvom Poslovnog savjetnika, u sklopu festivala ambalaže, FEST.A CROPAK 2011 u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskoga u Zagrebu 6. svibnja održat će se modna revija haljina od ambalažnih materijala pod nazivom „Kopčaj me selotejpom“.

MODNA REVIJA „KOPČAJ ME SELOTEJPOM“

Festival ambalaže, FEST.A CROPAK, središnji je stručni skup za ambalažnu industriju regije. Organizira se osmu godinu za redom. Nakon Brijuna, Plitvica, Opatije i Rovinja ove se godine održava u Zagrebu, u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskoga, 5. i 6. svibnja.

FEST.A CROPAK 2011 čini niz događanja koja pokrivaju interese korisnika ambalaže, najzahtjevnijih stručnjaka s područja dizajna, proizvodnje, marketinga, tiska, označavanja te zbrinjavanja ambalaže na kraju njenog životnog ciklusa. 

U sklopu svečanosti dodjele nagrada najboljoj ambalaži na hrvatskom tržištu CROPAK i tržištu regije REGPAK, 6. svibnja u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskoga u Zagrebu, prikazat će se i revija haljina od ambalažnih materijala pod nazivom „Kopčaj me selotejpom“ u kreaciji poznatih hrvatskih dizajnera.

Dizajneri

Haljinu od višeslojne kartonske ambalaže, u koju se pakira i temeljni Vindijin proizvod Mlijeko 'z bregov s 2,8 % mliječne masti, dizajnira Đurđica Vorkapić iz ateljea HippyGarden iz Zagreba.

Haljinu od višeslojne fleksibilne ambalaže, u koju se pakiraju Podravkini proizvodi Dolcela Premium puding, okus Bourbon vanilija, Čokolada i Nougat, dizajnira modni dvojac Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, modni atelje eNVy room iz Zagreba.

Haljinu od višeslojne kartonske ambalaže, u koju PIK RIJEKA d.d., pakira svoj proizvod Tonka mlijeko dizajnira Silvija Banovec, iz Salona mode Banovec iz Zagreba.

Haljinu od višeslojne kartonske i fleksibilne ambalaže, u koju Maraska d.d. iz Zadra pakira svoje proizvode dizajnira Andrijana Subotić Pjajčik, modni atelje Etna Maar iz Zagreba. (PS/JK)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox