NAJAVA: Prva regionalna konferencija o telematici

20/09/2011

U Beogradu će se 29. rujna održati prva regionalna konferencija o telematici na kojoj će se susresti i predstaviti glavne organizacije iz 14 država jugoistočne Europe koje se bave telematikom.

Telematics Conference SEEurope, čija je središnja tema područje upravljanja flotama vozila, namijenjena je ponuđačima telematskih rješenja za praćenje vozila i upravljanje voznim parkovima, telekomunikacijskim poduzećima koja nude tzv. usluge M2M, ponuđačima navigacijskih uređaja i kartografije te, naravno, korisnicima tih proizvoda i usluga, dakle, logističkim, transportnim i distribucijskim poduzećima. 

Prema mišljenju direktorice konferencije Alenke Bezjak iz slovenskoga poduzeća »Ergo inštitut«, jugoistočna Europa postaje vrlo bitno tržište i pruža izvrsnu priliku za ponuđače telematskih rješenja

O ekološkim rješenjima transporta kao poseban gost govorit će Jaap Groot, direktor prodaje za Europu u međunarodnom poduzeću MiX Telematics koje svoje proizvode i usluge nudi u 111 država u svijetu. (PS/JK) 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox