Natječaj za stipendiju "Biti Coach" otvoren još nekoliko dana

08/01/2013
Foto: Shutterstock

U gotovo tri tjedna, koliko do sada traje natječaj za stipendije edukacije 'Biti coach' informirali smo kandidate-polaznike o edukaciji, pisali o coaching praksi, te o voditeljima i partneru edukacije.

Namjera nam je bila da se za stipendiju jave kandidati kod kojih je najjače izražena želja da  postanu coachevi, te oni koji su spremni u edukaciju uložiti odgovarajuću količinu energije, vremena i predanosti.

 Motivacijska pisma koja smo do sada primili dolaze od osoba iz različitih okruženja i poziva. Neki od njih su poduzetnici koji coaching žele koristiti za uspješnije vođenje i osobni razvoj. Drugi dolaze iz edukacijskog sektora i žele biti bolji profesori i treneri. Dio kandidata dolazi iz sektora upravljanja ljudskim resursima i coaching smatraju bitnim dijelom svojih kompetencija i rada. Većina njih planira, odmah ili kroz određeni period, razviti i vlastitu coaching praksu kao posao. Posebno je pozitivno što kandidati naglašavaju energiju, pozitivan stav i spremnost na rad s drugima – sve značajke neizostavno potrebne dobrim coachevima.

Imate puno energije, želje za coaching pozivom i odlučnosti potrebne za promjene? Požurite i napišite nam svoje motivacijsko pismo: razloge zbog kojih želite postati coach, svoje dosadašnje iskustvo u osobnom razvoju i radu s drugima, te kako zamišljate svoju coaching budućnost.  Naslovite ga s:  Želim 'Biti coach' i pošaljite na mail renata.takac@cognita.hr, najkasnije do 11.1.2013. Kandidate koji najbolje opišu svoju motivaciju nagradit ćemo s tri vrijedne stipendije u iznosu od:

  1. 8.650 kn,
  2. 5.190 kn, 
  3. 3.460 kn

Rezultati odabira bit će objavljeni 15.1.2013. Stipendije su prvenstveno namijenjene pretplatnicima Poslovnog savjetnika, a ako to još niste, možete brzo postati i time ostvariti dvostruki dobitak. (PS)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox