Nije zainteresiran: Milanović gasi emisiju "Kako vlada Vlada"

23/03/2012

Nakon više od deset godina izgledno je gašenje emisije Hrvatskog radija „Kako vlada Vlada“ u kojoj su barem jednom mjesečno gostovali predsjednici Vlade RH, piše Novi list.

Za razliku od Ivice Račana, Ive Sanadera i Jadranke Kosor, sadašnji premijer Zoran Milanović nema namjeru nastaviti s ovom tradicijom.

Djelatnici Hrvatskog radija već tri mjeseca neuspješno pokušavaju stupiti u kontakt sa šefom kabineta predsjednika Vlade i njegovom Službom za odnose s javnošću. Jedina informacija do koje su uspjeli doći je da premijera emisija ne zanima, ali nisu saznali da li emisija na Hrvatskom radiju ili radiju kao mediju.

Urednik Informativnog programa HR-a Vladimir Kumbrija kaže kako bi volio da emisija ide dalje jer je bila slušana i citirana, a dalje idu i slične emisije kao što je „S Markovog trga“ u kojoj gostuje predsjednik Hrvatskog sabora Boris Šprem te emisija „S predsjednikom uz kavu“ u gostuje Ivo Josipović.

Glavni urednik Hrvatskog radija Duško Radić kaže kako se ništa strašno nije dogodilo te da je stvar premijerove dobre volje želi li gostovati ili ne. (jk)

 

 

Izvor: www.novilist.hr
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox