Ostvarite želju i postanite coach! Osvojite stipendiju za edukaciju 'Biti Coach'

26/01/2012

Na naš prošlotjedni poziv da nam pošaljete motivacijska pisma i opišete zbog čega želite 'Biti coach' već su nam se javili prvi kandidati, koje jako zanima sama edukacija, certificiranje, coaching praksa.

Program BC je raznovrstan i dinamičan, organiziran u radionicama, coaching praksi, e-learningu i grupnim zadacima. Detaljne infromacije o svemu tome ćete na webu edukacije.

Možda i najvažniji dio edukacije  je sama coaching praksa. Tokom višemjesečne edukacije polaznici će raditi coaching kao korisnici s voditeljima edukacije (Dragan Knežević i Renata Takač Pejnović), ali i sami u ulozi coacheva i tako steći izuzetno vrijedno coaching iskustvo.

Po uspješnom završetku edukacije, položenom ispitu i uspješno završenoj coaching praksi, polaznici dobivaju diplomu edukacije te certifikat.

Edukacija 'Biti coach' i Poslovni savjetnik pozivaju najmotiviranije buduće coacheve da osvoje vrijedne stipendije za edukaciju. Opišite nam razloge zbog kojih želite postati coach, svoja iskustva, te kako zamišljate svoju coaching budućnost. Sve to naslovite s:  Želim 'Biti coach' i pošaljite na mail renata.takac@cognita.hr. Kandidate koji najbolje opišu svoju motivaciju nagradit ćemo s tri vrijedne stipendije u iznosu od:

  1. 8.650 kn,
  2. 5.190 kn, 
  3. 3.460 kn

Motivacijska pisma šaljite što ranije, no najkasnije do 15.2. Rezultati odabira bit će objavljeni 20.02. Stipendije su prvenstveno namijenjene pretplatnicima Poslovnog savjetnika, a ako to još niste, možete brzo postati i time ostvariti dvostruki dobitak. (PS/JK) 

 

 

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox