Ostvarite želju i postanite coach! Osvojite stipendiju za edukaciju 'Biti Coach'

02/02/2012

Preostalo je još desetak dana prijava za stipendije 'Biti coach'; još desetak dana da se budući coachevi odluče na najvažniji korak: pošalju motivacijsko pismo i (konačno!) pokrenu promjenu koju žele.

U ranijim tekstovima predstavili smo samu edukaciju, pisali o coaching praksi kao vrlo značajnom dijelu edukacije, a danas nešto više o voditeljima i partnerima edukacije.   

Mr.sc. Dragan Knežević završio je postdiplomski studij na 'Human Development Counseling Foundation' u Utrechtu. Nakon osam godina iskustva kao poslovni savjetnik, projektni voditelj, coach i trener u Nizozemskoj, u Hrvatskoj od 2005 vodi tvrtku Alter Ars. Predaje Coaching na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na poslijediplomskom studiju iz Vodstva. Inovativnost – Integrativnost - Inspirativnost čine bitni dio pristupa rada koji se odnosi na promjene na individualnoj, timskoj ili organizacijskoj razini.

Cognita je tvrtka s desetgodišnjim iskustvom na području e-learninga i podučavanja putem online tehnologija. Spajajući naprednu tehnologiju s instrukcijskim dizajnom prilagođenom novim medijima, uspješno je educirala tisuće individualnih, te polaznika iz većih i manjih tvrtki. Područja edukacije uključuju korištenje informatičkih alata, napredna informatička znanja, učenje stranih jezika, vođenje projekata, zaštitu i sigurnost, poslovne vještine itd.

Iza Renate Takač Pejnović je dvadesetgodišnje menadžersko iskustvo u domaćim i internacionalnim korporacijama. Od svojih edukacija izdvaja: certifikate za HR, sistemski gestalt coaching, psihodramu, facilitaciju, te magisterij Leading Innovation and Change. Svojom snagom smatra sintezu korporativnog iskustva, razvojne edukacije i vjere u sposobnost razvoja pojedinca i organizacija. Predsjednica je Hrvatske udruge za coaching i članica IAC.

Pozivamo  buduće coacheve da osvoje vrijedne stipendije za edukaciju. Svoja motivacijska pisma naslovite s:  Želim 'Biti coach' i pošaljite na mail renata.takac@cognita.hr. Kandidate koji najbolje opišu svoju motivaciju nagradit ćemo s tri vrijedne stipendije u iznosu od:

  1. 8.650 kn,
  2. 5.190 kn, 
  3. 3.460 kn

Motivacijska pisma šaljite što ranije, no najkasnije do 15.2. Rezultati odabira bit će objavljeni 20.02. Stipendije su prvenstveno namijenjene pretplatnicima Poslovnog savjetnika, a ako to još niste, možete brzo postati i time ostvariti dvostruki dobitak. (PS/JK) 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox