Postani zaštitno lice pića ''vaše i naše mladosti''

15/02/2011

Tvrtka Droga Kolinska kreće u, kako je sama naziva, ''regionalnu misiju'' u kojoj će se mladi ljudi boriti za ulogu u televizijskoj reklami i pojavljivanje u seriji ''Nevergreen'' koja će se prikazivati na internetu, a tiče se pića ''vaše i naše mladosti'' - Cockte, piše Poslovni dnevnik.

 

Cockta je kao ''piće naše i vaše mladosti'' nastala kao komunistički odgovor na kapialisički Coca-Colu već 1953. godine, a novom marketinškom kampanjom nastojat će vratiti njenu popularnost koju je imala u bivšoj Jugoslaviji. Upravo će se cijela ''misija'' usredotočiti na tržište Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore.

Audicije za kampanju provest će se u zagrebačkom MMC Studiju i beogradskom Dramskom pozorištu, preko web stranica www.cocta.eu te izravnom audicijom.

U Cocti se nadaju da će ovo piće ostati svojevrsni ''kulturni brend'', navodi Poslovni. Za Cocktu se hvale da ne sadrži kofein, da uključuje obilje zdravlja u pogledu vitamina C, šipka i drugog ljekovitog bilja. (SJ)

 

Izvor: Poslovni dnevnik, izdanje 15.2.2011.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox