Predstavljeni Dani komunikacija - središnja hrvatska marketinška manifestacija

20/02/2013

Dani komunikacija jedini su strukovni festival u Hrvatskoj koji promovira najbolje marketinške projekte u prethodnom razdoblju i kroz niz predavanja i radionica nudi odgovore na pitanja vezana uz ulogu oglašavanja u pružanju poslovnih rješenja za kompanije i poduzetnike

Hrvatsko Udruženje društava za tržišno komuniciranje (HURA) i hrvatska podružnica Europskog udruženja digitalnog i interaktivnog marketinga (IAB) danas su detaljno predstavili Dane komunikacija - nacionalni festival marketinških komunikacija, koji će se održati u Rovinju, u hotelu Lone, od 16. do 19. svibnja 2013. Dani komunikacija objedinjuju dosadašnje manifestacije IdejaX i Effie u jedno događanje na kojem se promoviraju najbolji marketinški projekti u proteklom razdoblju i razmjenjuju iskustva o ulozi klasičnog i digitalnog oglašavanja u kreiranju poslovnih rješenja za razvoj gospodarstva.

Projekt su predstavili članovi Organizacijskog odbora festivala Damir Ciglar (HURA) i Jan Jilek (IAB), kao i Jadranka Ivanković, predsjednica žirija nagrade Effie, Vanja Blumenšajn, predsjednik žirija nagrade X, Nikola Vrdoljak, predsjednik žirija nagrade Mixx te Tomislav Popović, predsjednik Uprave Maistre, domaćina ovogodišnjih Dana komunikacija. Dani komunikacija u svom trodnevnom festivalskom programu nude brojna predavanja vrhunskih domaćih i stranih stručnjaka iz područja klasičnog i digitalnog oglašavanja.

Jedan od predavača je i Faris Yakob, nagrađivani strateg i kreativni direktor, kojeg je Clios proglasio jednim od 50 najboljih kreativaca na svijetu, a Fast Company jednim od 10 suvremenih Mad Mena. Mashable je proglasio njegov blog jednim od 10 najboljih blogova koje treba pratiti, a poznat je i po ulozi u filmu "The Greatest Movie Ever Sold". Osim predavanja, dnevni program će uključivati radionice i diskusije na teme relevantne za struku, ali i društvo u cjelini. Na kraju svakog festivalskog dana organizirane su večernje dodjele prestižnih nagrada: Effie za najučinkovitije marketinške kampanje, X za najkreativnije radove realizirane u svim vrstama medija, MIXX za najkreativnije i najučinkovitije radove u online oglašavanju, te studentske nagrade IdejaXica.

Jan Jilek, predsjednik IAB-a, drugog suorganizatora Dana komunikacija, predstavio je cijene kotizacija za sudionike. Prijave sudionika počinju 20. veljače, a cijena kotizacije s popustom koji vrijedi za članove HURA-Cie, IAB-a, HUOJ-a (Hrvatska udruga za odnose s javnošću) i za klijente agencija HURA-e za vrijeme rane prijave (Early Bird) iznosi svega 999 kuna za cjelokupni program i vrijedi do 1. travnja, a nakon tog datuma pa sve do početka festivala kotizacija s popustom iznosi 1.499kn. Cijene kotizacija bez popusta su uvećane za 20 posto. Studentska kotizacija iznosi 199 kuna za vrijeme cijelog prijavnog roka. Maistra kao partner projekta osigurala je ponudu smještaja za sudionike po popularnim cijenama u svojim hotelima u Rovinju. (PS)

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox