Samo za odrasle: IdejaX u hotelu koji zabranjuje ulaz mlađima od 16 godina

09/03/2012

Organizacijski odbor IdejeX objavio je cijene paketa (smještaja i kotizacije) za sve sudionike drugog izdanja IdejeX, koja će se 11. i 12. svibnja održati u Umagu.

Paketi za rane prijave (Early Bird) koje traju do 1. travnja uključuju dva noćenja s doručkom u hotelima s 4* i kotizaciju za oba festivalska dana, i cijena im je već od 800 kn za studente te za ostale sudionike 1.650 kn (hoteli Sol Garden Istra, Sol Aurora, Village Garden Istra 4*) i 1.800 kn (Melia Coral 5*). Nakon 1.4., cijena za studente bit će 900 kn, a za ostale sudionike 2.250 kn (4*) i 2.400 kn (5*).

Mia Pećina, direktorica festivala, istaknula je kako su povoljne cijene za sudionike festivala rezultat odlične partnerske suradnje s Istraturistom, hotelskom kućom koja iza sebe ima preko 40 godina tradicije u pružanju turističkih usluga u hotelima, apartmanima i kampovima.

Sudionicima i predavačima u Umagu će na raspolaganju biti i jedini hotel u Hrvatskoj namijenjen isključivo starijima od 16 godina, hotel Melia Coral (5*) smješten uz samo more. Uz inovativne usluge i sadržaje Melia Coral idealna je destinacija za one koji putuju bez djece i žele provesti svoj odmor u luksuznom i opuštenom okruženju. Hotel nudi moderne sobe te niz popratnih sadržaja poput casina, wine bara, bogate ponude sportskih programa, orijentalnog wellness centra, noćnog kupanja uz muziku i degustacije gastronomskih delicija. (PS/JH)

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox