She.hr slavi drugi rođendan

01/12/2010

Mlada i kreativna ekipa Medijske mreže prije točno dvije godine lansirala je She.hr – lifestyle portal namijenjen ženama i njihovu životnom stilu. Na čelu s glavnom urednicom Andrejom Petrić, redakcija portala She.hr svakodnevno je osluškivala interese čitateljica i prilagođivala sadržaj ženama kojima je internetska adresa www.she.hr postala omiljena svakodnevna destinacija.

 

Pod sloganom „Portal krojen po mjerama svake žene“, She.hr svakodnevno obrađuje teme iz područja obitelji, ljubavi, seksa, karijere, zdravlja, ljepote, mode, gastronomije i zabave, zanimljive i korisne ženama raznih dobnih skupina.

„Prve dvije su najvažnije“, kaže se za prve godine života djeteta. Isto se može reći i za portal She.hr, koji je u prve dvije godine svojim sadržajem, modernim dizajnom, preglednošću i interakcijom s čitateljicama postigao velik uspjeh na hrvatskom internetskom nebu i stekao velik broj stalnih čitateljica.

Sa 100.000 jedinstvenih posjeta i pola milijuna otvaranja stranica prema podacima Google Analyticsa za studeni 2010., She.hr se ubrzano penje prema vrhu omiljenih ženskih web-odredišta. Ekipa portala svakodnevno komunicira s čitateljicama putem društvenih mreža, a na tjednoj bazi i putem newslettera.

Slavljenički mjesec

She.hr je u svijetu oglašavanja prepoznat kao važan specijalizirani medij koji se obraća ženama kao bitnoj ciljanoj skupini te neizostavan medij za plasiranje reklamnih kampanja brojnih oglašivača. Specifičan je i po brojnim tjednim nagradnim igrama kojima za vjernost, i sad već dvogodišnje prijateljstvo, redovito nagrađuje svoje čitateljice.

Stoga će i slavljenički mjesec prosinac kojim se obilježava druga godišnjica portala biti u znaku darova i slogana „Mi slavimo, vi dobivate poklone!“.

A poklone koje će u velikoj nagradnoj igri, od prvog dana prosinca pa sve do Božića, osvajati najsretnije čitateljice su brojni. She.hr i partneri koji su se uključili u organizaciju te nagradne igre te poklanjaju bijelu tehniku i kućanske aparate, dekorativne i preparativne proizvode, shopping-bonove, wellness i kozmetičke tretmane, knjige, slatke delicije, pjenušce i ostalo. (PS)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox