Stolac više za predavanje Upravljanje projektima - Glavom kroz zid!

19/03/2012

Prošlog tjedna održano je još jedno u nizu uspješnih predavanja u organizaciji Udruge MBA Croatia: "Upravljanje projektima - Glavom kroz zid!", Elizabete Sarjanović, suvlasnice i direktorice tvrtke Simulus grupa d.o.o. za poslovno savjetovanje.

Odaziv na predavanje bio je izuzetno velik i tražio se stolac više. Više od 75 kolega s MBA studija, onih koji to tek žele postati i onih koji vjeruju u cjeloživotno obrazovanje imalo je priliku s gospođom Sarjanović prodiskutirati situacije u kojima voditelj projekta umjesto uzaludnog pokušavanja prolaska glavom kroza zid mora pronaći barem dimnjak, ako ne prozor ili vrata.

Zadnje predavanje je ponovno oborilo rekord posjećenosti i potvrdilo da je udruga MBA Croatia najkonstantnija udruga koja okuplja najveći broj poslovnih ljudi u Hrvatskoj.

S više od 10 godina iskustva u projektnom menadžmentu, na međunarodnim projektima te u tvrtkama poput Ericssona Nikole Tesle, Vipneta i Uniqa Software Service-a, Elizabeta Sarjanović je na primjerima iz prakse pokazala prisutnima kako se nositi sa izazovima projekata koji traže izraženu sposobnost organizacije, fleksibilnost te kvalitetnu komunikaciju i suradnju s kolegama.

Sljedeće predavanje planirano je za travanj na temu Zelenog poslovanja, a ponovno se očekuje rekordan broj posjetitelja. (PS/JK)

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox