Tko su najbolji u industriji koja ne poznaje recesiju?

19/10/2012

Ako postoji dio gospodarstva u Hrvatskoj koji pokazuje rast i konkurentnost u svjetskim okvirima unatoč recesiji,  to je hrvatska IT industrija te svakako unutar nje web industrija i proizvodnja mobilnih aplikacija.

VIDI WEB TOP 100 krenuo je  i ove godine u potragu za najboljim web servisima, portalima, blogovima i mobilnim aplikacijama.

VIDI WEB TOP 100 natječaj  je koji svake godine privuče tisuće prijava i zanimljivih web projekata od kojih neki kasnije naprave uspješan proboj i na svjetsko tržište.

Osim izbora u kojem će se prijavljeni webovi i aplikacije natjecati za prestižnu titulu TOP 100 WEB i Najbolji web u kategoriji, ovaj natječaj je idealan repozitorij svega novog što se u Hrvatskoj i regiji proizvelo, svega što je vrijedno pažnje; stoga  se svi webovi koji prođu nominaciju pregledavaju od strane korisnika tijekom cijele godine.

Kvalitetnih prijavljenih webova  je puno, ali samo će najboljih 100 ponijeti titulu najboljih hrvatskih webova u 2012. godini.

Nagrada se dodjeljuje od 1999. godine i s tradicijom od 14 godina ovo je jedno od najstarijih dodjeljivanja web nagrada u svijetu.

Na natječaj VWT100 mogu se prijaviti profesionalci koji se bave razvojem internetskih stranica, mobilnih aplikacija, amateri koji pišu svoj blog, tvrtke sa svojom korporativnom ili Facebook stranicom. U odabiru za najboljih 100 traži se dobar i kvalitetan sadržaj, ali i dobar i funkcionalan dizajn. Naglasak će biti na primjeni inovacija u gotovom WEB proizvodu.

Prijave na natječaj Vidi Web Top 100 za 2012. godinu traju do 10. studenog 2012.

Pobjednike će odabrati neovisni žiri sastavljen od renomiranih stručnjaka, predstavnika medijskih kuća i institucija kojemu će Stručno vijeće, sastavljeno od profesionalaca iz struke, postaviti kriterije ocjenjivanja za ovu godinu. (ps/jk)

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox