VIDEO: Super Bowl reklama od 4 milijuna dolara

02/02/2012

Najveća tvornica novca na TV ekrane dolazi ovaj vikend, a dvoboj New England Patriotsa i New York Giantsa gledat će stotine milijuna ljudi. Riječ je naravno o finalu Superbowla, piše dnevnik.hr

Već dugi niz godina reklame u finalnom dvoboju američkog nogometa najskuplje su na svijetu. Iznose koje prosječni građani mogu samo sanjati kompanije bez milosti troše za oglase od pola minute. Ništa se nije promijenilo niti ove godine pa je tako najskuplja reklama na svijetu u trajanju od 30 sekundi za čije je emitiranje plaćeno nevjerojatnih 4 milijuna dolara. 

Reklama u pauzama između četvrtina nije samo stvar utjecaja na gledatelje nego i stvar prestiža. Sve reklame napravljene su posebno za Super Bowl. Da se na tome nikako ne štedi dokazala je i Honda koja je za reklamu brenda Acura angažirala poznatog komičara Jerryja Seinfelda. 

Zanimljiva je i po tome što se u toj reklami Seinfeld napokon ujedinjuje s osobom koja ga ne podnosi – Soup Nazi, i to samo zato da bi postao prvi vlasnik nove Acure. U nastavku pogledajte proširenu verziju skupocjene reklame. (HT)

 

Izvor: www.dnevnik.hr

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox