MojPametniVideo: Alan Žepec - Uvod u coaching

Kako uložiti malo novca, a dobiti kvalitetnu edukaciju? Odgovor vam daje MojPametniVideo. Uštedite vrijeme i novac – nemojte štedjeti na znanju! Vi sami odredite kada ćete se usavršavati i koje vještine želite razvijati. Ne morate putovati daleko. Možete učiti kod kuće ili u uredu.

Koristite li laptop, mobitel, iphone? Vaše mjesto edukacije proširuje se na Vaš omiljeni kafić uz jutarnju kavicu, na ordinaciju Vašeg zubara dok čekate na red, na Vaš omiljeni park dok slušate cvrkut ptica.
Danas ste raspoloženi za sat vremena treninga ? Ne možete izdvojiti više vremena za edukaciju? I to je u redu. Bolje učite ujutro, prije 12 sati dok ne krene strka na poslu? Ili bolje pamtite navečer kada je u kući mir?
MojPametniVideo razumije vaše navike i omogućava vam PRODUKTIVAN TRENING kako biste na svojim radnim mjestima ostvarili NAJBOLJE REZULTATE!

Koliko puta ste do sada platili kaznu za telefoniranje tijekom vožnje automobilom? Nemojte razgovarati dok vozite! Iskoristite to vrijeme za učenje i usavršavanje! I za to ćete još biti i nagrađeni!

 

Sve to omogućava Futura edukacija! Postanite i Vi dio svjetske elite od 2.4 milijarde ljudi koji koriste video materijale za učenje i usavršavanje! Sami odredite vrijeme, dinamiku i mjesto edukacije!
Jedinstveni edukacijski video na hrvatskom tržištu priznatih hrvatskih trenera i predavača!
www.futura-edukacija.hr

 

Hosted by Mydataknox