KONFERENCIJA NAJ TAJNICA (live): Proglašena najbolja tajnica 2010-te godine

U organizaciji časopisa Poslovni savjetnik danas je u zagrebačkom hotelu Dubrovnik održana 3. nacionalna konferencija tajnica, voditelja ureda i administrativnih djelatnika na kojoj su uručene nagrade najboljim hrvatskim tajnicama. Konferenciji je prisustvovalo 150 sudionika.

U sklopu manifestacije održana je dodjela nagrade NajTajnica 2010. Stručni partner izbora Tajni kupac d.o.o. pomogao je u izboru najboljih, između trideset prijavljenih tajnica. Ove godine nagradu je dobila Snježana Studen, tajnica u GEO ING d.o.o.

Ta nagrada mi jako puno znači i presretna sam, i to mi je samo još jedan motiv te jedna veća potpora za daljnji rad i usavršavanje - izjavila je pobjednica.

Drugo mjesto je osvojila Željka Bačani iz tvrtke Avon kozmetika d.o.o. dok je treće plasirana Ana Brlek iz Gradskog muzeja Varaždin.

Kako smo odabrali NajTajnicu 2011.

Ana Marija Krupić, direktorica tvrtke Tajni kupac održala je uvodno predavanje na temu Kako smo odabrali NajTajnicu 2011. Najtajnicu je biralo pet tajnih kupaca i tri člana žirija, a novost je da su se ove godine uzimale u obzir preporuke kolega i nadređenih. Tajni kupci su ocjenjivali brzinu odgovora, ljubaznost, uslužnost  tajnica i druge značajke.  Istraživanje je pokazalo kako velik broj tajnica ne odgovora na e-mailove, rekla je gospođa Krupić i naglasila kako je važno odgovoriti na sve upite pa makar i kratkom automatiziranom porukom. Kada je riječ o javljanju na telefon, tajnice se odmah javljaju na telefon, ljubazne su i na najbolji način predstavljaju sebe i tvrtku za koju rade, pokazalo je istraživanje. Također, istraživanje je pokazalo kako kolege i nadređeni najvećim dijelom cijene rad tajnica, zaključila je gospođa Krupić.

 

Autori: Jasmina Kolić i Maja Jurković

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox