Prihodi u 2017. porasli za 31%

Tijekom 2017. godine, privatna hrvatska aviotvrtka Jung Sky zabilježila je ukupne prihode u iznosu od 31 milijun kuna što je u usporedbi s 23,7 milijuna kuna prihoda u 12 mjeseci 2016. godine, povećanje od čak 31%.


Jung Sky s dva Cessna 525A CJ2 mlažnjaka obavlja usluge poslovnih i privatnih (turističkih) letova prema destinacijama diljem Europe i sjeverne Afrike, a na tržištu je već više od 8 godina. Protekla godina za tvrtku je najuspješnija dosad te je po svemu nadmašila 2016.

Osim prihoda, tijekom 2017. godine porastao je i broj sati letenja – i to za ukupno 23%, a tvrtka je unatrag godinu dana zaposlila čak 8 novih djelatnika pa tako broj zaposlenika trenutno broji 24 od kojih je 9 pilota.

U 2017. godini povećanje flote nije bila jedna od strateških odrednica, već smo se orijentirali na temeljitu reorganizaciju unutar tvrtke. Unaprijedili smo načela prodaje i operativnu efikasnost što se očito pokazalo kao dobra odluka s obzirom da smo postigli značajno povećanje prihoda, kao i smanjenje nekih troškova s druge strane. Osim toga, novi ustroj olakšava nam daljnju ekspanziju u puno više pravaca nego u proteklim godinama“, izjavio je Krešimir Jung, suosnivač i glavni direktor tvrtke, ujedno i jedan od kapetana.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox