Uspješno održana Datalabova 3. PANTHEON konferencija

Tvrtka GRAVIS GT,  distirbuter Datalabovog poslovno-informacijskog sustava PANTHEONTM za Republiku Hrvatsku, zajedno s DATALAB d.d.,  održala je pred više od 300 posjetitelja  ERP konferenciju pod nazivom „Učinkoviti nadzor i novi modeli poslovanja“

Na 3. PANTHEON konferenciji, tvrtke GRAVIS GT i Datalab d.d. predstavile su  pred više od 300 posjetitelja osnovne elemente PANTHEON-a X te njegovu povezanost s poslovanjem 4.0.
U dopodnevnom, središnjem dijelu 3. PANTHEON konferencije, g. Andrej Mertelj , predsjednik Uprave Datalab d.d., PANTHEON konzultanti i partneri, prikazali su prisutnima  kako digitalizacija cjelokupnih poslovnih procesa dovodi do olakšanog  poslovanja i  smanjenja  troškova te kako se uvođenje ovog modela vrlo brzo osjeća i na dobiti tvrtke.
Predstavljeni su temelji PANTHEON-a X i Poslovanje 4.0 po fazama, s demonstracijom na praktičnim primjerima, tj. put od efikasnog marketinga, pametne prodaje, optimizacije radnih procesa i dokumentacije, kao i PANTHEON povezana partnerska vertikalna rješenja.
U poslijepodnevnom  dijelu slijedile su vrlo posjećene demonstracijske radionice robnog i financijskog modula PANTHEON-a X, a u „PANTHEON X  kutku“ prisutni su mogli provjeriti brzinu rada nove verzije ovog suvremenog ERP-a te iz prve ruke od DATALAB stručnjaka doznati sve što ih o programu zanima.

„Pokazali smo kako će digitalno umrežene tvrtke i sustavi biti još usmjereniji prema željama tržišta, kvaliteti i dodanoj vrijednosti te razvoju novih proizvoda, usluga i poslovnih modela. Pokazali smo da je budućnost  u digitalizaciji i povezivanju, a PANTHEON™ je već sada spreman predvoditi te trendove i svojim korisnicima olakšati i ubrzati prijelaz na potpuno elektroničko poslovanje"

Ujedno koristim priliku zahvaliti svim posjetiteljima, partnerima i pokroviteljima koji su nam pomogli ostvariti ovako kvalitetnu Konferenciju. Ovogodišnja visoka posjećenost i interes prisutnih za našeg događanje govore nam kako su očekivanja za 4. PANCon već sad visoka, što za nas  predstavlja novi  izazov, ali i veliku  motivaciju.“, naglasio je zaključujući 3. PANTHEON konferenciju  g. Goran Težak, direktor GRAVIS GT-a, službenog distributera PANTHEON-a za RH. (PS/SŠ)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox