Audi A1 quattro: Novi predvodnik u klasi kompaktnih automobila

Audi svoju uspješnu seriju modela A1 okrunjuje lansiranjem ekskluzivnog modela vrhunske klase. Dinamičan A1 quattro, ograničen na samo 333 komada, grabi prema vodećoj poziciji u klasi kompaktnih automobila.

Njegov dvolitreni motor s turbopunjačem proizvodi snagu od 188 kW (256 ks) i okretni moment od 350 Nm koji se raspodjeljuje na sva četiri kotača. Audi A1 quattro ima ubrzanje od nule do 100 km/h za 5,7 sekundi i razvija maksimalnu brzinu od 245 km/h.

Svaka pojedinost sportskog, zvučnog motora s četiri cilindra optimizirana je za veće performanse i manju potrošnju goriva. 

Dovoljan je jedan pogled i odmah je jasno da je Audi A1 quattro vrlo posebno vozilo. Dostupan je samo u metalik ledeno bijeloj boji, a krov je u crnoj boji visokog sjaja.

Audi A1 quattro bit će dostupan od druge polovice 2012. godine, a kupcima će se isporučivati s kompletnom opremom. To uključuje mnoge značajke preuzete iz klase luksuznih vozila: ksenon plus svjetla, mehanizam za duga svjetla, prilagodljiva stop svjetla, paket LED unutarnjih svjetala, senzor za kišu i svjetlost, automatsko zatamnjivanje unutarnjeg retrovizora, stražnji parkirni sustav, klima uređaj s automatskim upravljanjem, sustav alarma, paket opreme s pretincima za odlaganje, praktičan ključ i regulator brzine. (Hina/jk)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox