HUP od nove vlade očekuje mnogo i brzo

Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) od nove vlade očekuje mnogo i očekuje to relativno brzo, istaknuli su danas iz HUP-a čestitajući, u ime vodstva i svih svojih članica, Kukuriku koaliciji na dobivenoj potpori i povjerenju većine hrvatskih građana za sastav nove vlade.

 

Sasvim je jasno da se Hrvatska izjasnila za promjenu u nadi da će ona osigurati i bolji život za svakog pojedinca, ističe se u priopćenju HUP-a u povodu pobjede Kukuriku koalicije na izborima.

HUP, baš kao i građani ove zemlje, od nove vlade očekuje mnogo i očekuje to relativno brzo, ističu iz HUP-a napominjući kako nova vlada neće imati 100 dana poštede jer okolnosti u kojima se hrvatsko gospodarstvo nalazi to jednostavno ne dozvoljavaju. Vrijeme je za djela jer Hrvatska već dugo jedva balansira nad ponorom u koji ćemo nedvojbeno vrlo skoro upasti ne povuče li nas nešto natrag i nestanemo li čvrsto, s dvije noge na zemlju, upozoravaju poslodavci.

Naglašavaju kako gospodarstvo ove zemlje vapi za odlučnim potezima politike. Smatraju da ne treba gubiti puno vremena niti na analize što učiniti - sve je već analizirano i nema puno dvojbi oko potrebnih mjera i reformi, važno je pokazati odlučnost i provesti ih. (Hina)

 

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox