Kompas i Atlas predstavili nove programe za regionalni razvoj uz potporu Ministarstva turizma

Nakon pokretanja programa razvoja regionalnog turizma, tvrtke članice adriatica.net Grupe dobile sredstva za razvoj novih proizvoda na temu arheologije, ornitologije i gastronomije u okviru projekta „Upoznaj Hrvatsku“ Ministarstva turizma Republike Hrvatske

U suradnji s eminentnim stručnjacima i organizacijama iz predmetnih područja - g. Brankom Ognjenovićem, profesorom Aleksandrom Durmanom, kao i Parkom Prirode Lonjsko polje i agencijom Zlatna Greda iz Osijeka, Kompas i Atlas, tvrtke članice adriatica.net Grupe, razvili nove programe s ciljem razotkrivanja svih čari Hrvatske domaćim i stranim gostima.

Razvoj novih programa zajedničkog naziva „Hrvatska arheologija, ornitologija i gastronomija“ organiziran je u suradnji s eminentnim stručnjacima i organizacijama iz predmetnih područja - g. Brankom Ognjenovićem, izbornikom hrvatske kuharske reprezentacije, za programe iz područja gastronomije, profesorom Aleksandrom Durmanom za one iz arheologije, kao i Parkom Prirode Lonjsko polje i agencijom Zlatna Greda iz Osijeka za ornitološke programe.

Programi „Hrvatska arheologija“ oživljavaju povijesno srce Istre i središnje Hrvatske, nalazišta kontinentalne Hrvatske, arheološke znamenitosti kontinenta i Dalmacije i priobalna arheološka nasljeđa. „Ornitološki programi“ vode u otkrivanje parkova prirode Kopački rit i Lonjsko polje, kao i staništa Crna mlaka. „Hrvatska gastronomija - Okusi Hrvatske s Brankom Ognjenovićem“ klijentima predstavljaju zaboravljene recepte starog Zagreba, mirise i okuse slavonskih ravnica, izvorna jela zelene Istre, čarobne okuse Mure i Drave, gastro turu od Istre do Zagreba i od sjevera do istoka Hrvatske mirisnom žitnicom.(PS/MŠ)

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox