Novi broj Poslovnog savjetnika

Mjesečnik Poslovni savjetnik tiska se i distribuira u nakladi od 10 000 primjeraka mjesečno, na ruke direktora, menadžera, poduzetnika i obrtnika diljem Hrvatske...jer poslovna ideja dolazi uz pravi savjet!
Novi broj Poslovnog savjetnika - prosinac/siječanj (broj 126/127) je u tisku, a uskoro i kod pretplatnika, te na kioscima!
PoslovnI savjetnik je poslovni mjesečnik koji ulazi u  12-tu godinu redovnog izlaženja, svaki mjesec, u mjesečnoj otisnutoj i distribiranoj nakladi od 10 000 komada!

I u ovome broju donosimo niz zanimljivih tema kao i mnoštvo korisnih savjeta u stalnim rubrikama - Management, Poduzetništvo, Prodaja, Stručnjaci odgovaraju, Sam svoj pravnik, Kazne.hr...

Razgovarali smo s Davorinom Profetom, izvršnim direktorom Centar menadžmenta CC Real d.o.o.k.d., Milanom Miloševićem, Marijanom Miličević, Ivanom Kolar i drugima.

Teme broja- istraživanje - Prijatelji na poslu - da ili ne, te Brendovi (Metafizički egzistencijalizam)

Neke od ostalih tema o kojima smo pisali:

 - Kakva nas budućost čeka

 - Donošenje odluka u grupi

 - 11 jednostavnih koraka do boljeg lidera

-   Utjecaj emocija u pregovaranju

Donosimo i reportažu sa nedavno održane konferencije Superprodavač.

Naši stručnjaci i u ovom broju odgovaraju na vaša pitanja i nedoumice:

- Kako izabrati pravu osobu u procesu selekcije?

- Subjektivna ocjena tajnog kupca

- Kulturoške razlike u poduzeću


Mjesečnik Poslovni savjetnik tiska se i distribuira u nakladi od 10 000 primjeraka mjesečno, na ruke direktora, menadžera, poduzetnika i obrtnika diljem Hrvatske

Iza nas je 11 godina redovnog izlaženja Poslovnog savjetnika uz našu stalnu telefonsku savjetničku službu koja dnevno odgovori na 200 telefonskih upita pretplatnika naše medijske grupacije. 

 Pozivamo vas da se pretplatite na Poslovni savjetnik (cijena 195,00kn - 12 brojeva). Pretplatiti se možete na broj telefona 01-4921-742 ili putem linka http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik

U cijenu godišnje pretplate na tiskano izdanje časopisa uračunato je i:

  • - besplatno multimedijalno Ipad izdanje Poslovnog savjetnika,  
    - dostava časopisa na željenu adresu, 
    - korištenje call centra u sklopu kojeg stručnjaci odgovaraju na pitanja pretplatnika iz područja poreza, prava i radnih odnosa. 
  • NAPOMENA:savjetnici NE odgovaraju na pitanja profesionalnih računovođa, npr. knjiženja u glavnoj knjzi, te na pitanja vezano uz popunjavanje raznih poreznih obrazaca. Na takva pitanja dajemo savjete u okviru pretplate na časopis "Računovodstvo i porezi u praksi".

Call centar možete koristiti  dva dana u tjednu, ponedjeljkom i petkom, na posebnom broju telefona uz jedinstveni tajni pretplatnički PIN koji se nalazi na vašem R1 računu za uplaćenu godišnju pretplatu na Poslovni savjetnik.

Dodatne informacije vezano uz pretplatu na Poslovni savjetnik možete dobiti na brojevima telefona 01 49 21 742 i 01 49 21 737 ili na e mail info@poslovni-savjetnik.com

 

Cjelokupan sadržaj pogledajte ovdje:


 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox