Proago leadership Akademija: Učinkovito vođenje nakon pandemije

Prilagodba poslovanja u post-covid periodu je ključ uspjeha današnjice. Izvrsni vođe pronalaze inovativne načine za razvoj i angažiranje svojih timova, a pritom stvarajući motivirano radno okruženje i timove spremne za svaki izazov. Uspjeh je dostižan samo uz kvalitetne kompetencije svojih zaposlenika.


Tvrtka Proago organizira Leadership trening, 13. i 14. srpnja 2021. koji kod polaznika razvija vještine posebno važne u Post-Covid periodu, a potrebne za razvoj, vođenje i usmjeravanje zaposlenika ka postizanju poslovnih ciljeva te vještine kojima se potiču promjene i inovativno razmišljanje. Izvrsni vođe pridonose zadovoljstvu kolega u timu i osnažuju kolege u timu što rezultira boljim poslovnim rezultatima i boljom efikasnošću.

Leadership online trening je posebno osmišljen kako bi se pozabavio izazovima s kojima se susreću vođe u današnje doba te kako bi im pomogao promijeniti način razmišljanja i pružio vještine za uspješno vođenje provjerenim tehnikama i alatima, a kojima se postiže poslovna izvrsnost, gradi povjerenje i motivirajuće radno okruženje.

Leadership trening omogućava polaznicima da:

  • Uspješnije komuniciraju, bolje vode i angažiraju svoj tim
  • Razvijaju timove i povećavaju efikasnost
  • Uspješno definiraju ciljeve
  • Potiču inovativno razmišljanje i nadahnjujuću viziju budućnosti

Trening će voditi mr.sc. Saša Karlovčan koji je jedan od glavnih pokretača razvoja poslovnih sposobnosti djelatnika kroz praktične treninge u Hrvatskoj i regiji te svojim 20-godišnjim radom i iskustvom omogućuje brojnim regionalnim i internacionalnim tvrtkama ostvarivanje zadanih poslovnih ciljeva. Neumorno istražujući nove načine stvaranja uspješnog radnog okruženja i poboljšanja procesa i posloovnih sposobnosti timova, kontinuirano analizira, prikuplja i razvija brojne alate i tehnike za uspješno treniranje menadžera i zaposlenika do ostvarenja njihovih punih potencijala.

Dvodnevni trening Leadershipa održava se online, 13. i 14. srpnja 2021. godine.

Prijavite se i postanite vođa koji pridonosi postizanju boljih poslovnih rezultata nakon COVID-19 pandemije i pritom potaknite pozitivne promjene, inovativno razmišljanje te budite inspiracija vašem timu!

https://www.proago.hr/leadership-proagoakademija/

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox