Sudjelujte u natječaju za B2B Superprodavača 2017. godine

Časopis Poslovni savjetnik  treću godinu za redom bira i dodjeljuje nagrade najboljim hrvatskim prodavačima-B2B SUPERPRODAVAČ GODINE koja će se dodijeliti 24.11.2017. u Zagrebu na već tradicionalnoj Superprodavač konferenciji. Nominacije su otvorene do 1.9.2017.

Potrebe u obrazovanju poduzetnika i menadžera su se promijenile jer se i svijet promijenio, zapravo mijenja se na dnevnoj bazi. Danas imamo jako puno prodajnih kanala i uspješni prodavači trebaju znati preispitati svoje prodajne tehnike i vještine. Oni znaju da ako im je prije nešto prolazilo kod kupca, da danas možda više ne prolazi i da moraju mijenjati svoj prodajni pristup.

Časopis Poslovni savjetnik zajedno s tvrtkom Heraklea, provest će mystery calling-tajni kupci će zvati i posjećivati tvrtke, slati elektronske poruke prodavačima te ih pitati razna pitanja i tražiti određene informacije vezane uz njihove proizvode i usluge. Cilj je svega utvrditi koliko su prodavači ljubazni i snalažljivi te imaju li potencijala za unapređenje svojih sposobnosti, te na kojim područjima. Na temelju provedenog istraživanja izabrat će se i dodijeliti godišnja nagrada B2B SUPERPRODAVAČ za 2017. godinu u tri jednako vrijedne kategorije - Superprodavač za male tvrtke, srednje i velike tvrtke.

Sudjelovanje na natjecanju je besplatno bez ikakvih obaveza za nominirane i nagrađene kandidate. Možete se prijaviti osobno, ili vas mogu nominirati vaše kolege  najkasnije do 1.9.2017. godine na e mail info@poslovni-savjetnik.com.

(PS/S.P.)

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox