Svečano otvoren dosad najveći 'Superprodavač'

Foto: Poslovni savjetnik

 U zagrebačkom hotelu Westin započela je treća po redu prodajna konferencija Superprodavač, u organizaciji časopisa Poslovni savjetnik i Tomislava Bekeca. Čak 250 sudionika, poslovnih ljudi iz cijele Hrvatske, imat će priliku prisustvovati cjelodnevnim predavanjima i radionicama. Fotografije potražite na fan profilu Poslovnog savjetnika, na Facebooku.

 

Organizatori Superprodavača pripremili su najbogatiji program dosad. Posjetitelji imaju mogućnost birati između čak 24 predavanja i radionice u četiri dvorane te čuti kako se postaje i ostaje „superprodavačem“.

Zanimljiv i koristan program donosi čak 18 vrhunskih predavača, isključivo praktičara koji će se pozabaviti su se poslovanjem hrvatskih tvrtki na EU tržištu, najvećim greškama u B2B prodaji, motivacijom poduzetnika te problemom likvidnosti u današnjem poslovanju.

Osim predavanja koja će se baviti funkcioniranjem i razmišljanjem hrvatskog komercijalista, prodajnim procesima u maloprodaji, moći uvjeravanja u managementu, važnosti prvog kontakta itd., održat će se i četiri mini radionice na kojima će sudionici kroz konkretne primjere saznati kako uspješno prezentirati  proizvod, izbjeći prigovore u prodaji te trgovati ustupcima u pregovaranju.

Prodajna struka još jednom ima priliku čuti konkretne primjere i praktične savjete najboljih hrvatskih prodajnih stručnjaka, kreiravši raspored prema vlastitim željama i potrebama. Konferenciju su otvorili organizatori, Sandra Mihelčić, glavna urednica i direktorica Poslovnog savjetnika i Tomislav Bekec. 

Zahvalu upućujemo medijskim pokroviteljima Business.hr, Meteo info, Pametna kuna, E Istra, Pixsell, Progressive magazin, mjesečniku Direktor, Računovodstvo i porezi u praksi, Propisi.hr,  Promoplusu, te sponzorima hotelu Westin i Aquaviva i CityEx. (Ps/sh)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox