TUI Njemačka u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera predstavio svoj glavni katalog za zimsku sezonu

Kako bi dodatno promovirao Hrvatsku na njemačkome tržištu i naglasio njezinu važnost kao turističke destinacije, TUI Njemačka, u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom, predstavio je u Hotelu & Spa Iadera u Punta Skali kraj Zadra svoj novi katalog za zimsku sezonu 2014./2015. Turoperator TUI, kao jedan od najvažnijih hrvatskih partnera na njemačkome tržištu, u razdoblju od 26. do 29. lipnja na trodnevno događanje pozvao je više od 80 najvažnijih njemačkih novinara, predstavnika vodećih dnevnih i tjednih novina, novinskih agencija te bloggera na predstavljanje noviteta u ponudi.

U Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera bili su nazočni i svi najvažniji predstavnici TUI-ja, među njima i Christian Clemens, CEO TUI; dr. Oliver Dörschuck, COO TUI Njemačka, te Darko Lorencin, ministar turizma Republike Hrvatske; Mate Radić, direktor Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Frankfurtu, i Otmar Michaeler, CEO Falkeinsteiner Tourism Groupa AG.

“Izuzetno nam je drago što je TUI Njemačka, kao jedan od najbitnih institucija za promicanje hrvatskog turizma u Njemačkoj prepoznao Falkensteiner Hotel & Spa Iadera kao partnera. Značaj ovoga događanja iznimno je velik, a mi smo dali sve od sebe kako bi se najrelevatniji njemačkinovinari osjećali – kao doma”, rekao je Georg Unterkircher, generalni menadžer Punta Skale.

Važno je napomenuti kako je TUI, vodeći njemački turoperator, za 2014. godinu za 19 posto proširio svoje kapacitete na letovima za Hrvatsku i očekuje ukupno dobru potražnju za ljetnu sezonu 2014. te najavljuje proširenje hotelskog koncepta u Hrvatskoj kao jednog od budućih investicijskih planova.

(PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox