Webinar: Redovito stručno osposobljavanje za 2022. iz sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma u Republici Hrvatskoj

Trajanje webinara: 2 sata i 40 minuta

Primjena propisa o sprječavanju pranja novca I financiranja terorizma u praksi, uz potvrdu o sudjelovanju na redovitom stručnom osposobljavanju iz područja sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma i odgovore na dva stručna pitanja iz područja tematike webinara.

Iz programa izdvajamo:

-upoznavanje sa zakonodavnim okvirom sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma (Zakon o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma, podzakonski propisi, pravila EU i međunarodna pravila (UN, FATF, Moneyval) o sprječavanju pranja novca);

-simulacije ispunjavanja obrazaca;

-procjena rizika stranke i poslovnog odnosa;

-provedba dubinske analize stranke;

-utvrđivanje stvarnog vlasnika stranke;

-izrada pisanih politika, kontrola i postupaka za smanjivanje i učinkovito upravljanje rizikom od PN/FT;

-izrada programa stručnog osposobljavanja i izobrazbe;

-praksa postupanja Ureda za sprječavanje pranja novca;

-odgovori na pitanja polaznika i diskusija.

Polaznicima se izdaje neophodna, zakonski propisana potvrda o sudjelovanju na redovitom stručnom osposobljavanju iz područja sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma za 2022. godinu i odgovori na dva stručna pitanja iz područja tematike webinara. Predavač je dipl.iur. Božo Prelević.
Detaljnije informacije vezane uz webinar možete dobiti na tel. 01/49 21 737, ili na mail: urednistvo@ripup.hr

Program je na linku: WEBINAR: Primjena propisa o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma u praksi za 2022. godinu | RAČUNOVODSTVO i POREZI u praksi (RiPup) (racunovodstvo-porezi.hr)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox