Održana Modna škola stila u NAMA-i suradnji s poznatom stilisticom iz Style&Wings

18/10/2022

U suradnji s poznatom stilisticom Anom Matutinović i poslovnom partnericom Tanjom Cerinski Štimac iz Style&Wings, u prostorijama kultne zagrebačke robne kuće NAMA Ilica od 10. do 14. listopada održala se Modna škola stila.


Sudionice su, pomoću savjeta modnih stručnjakinja, imale priliku odrediti i pronaći vlastiti stil koji najbolje odgovara njihovoj osobnosti, a da pritom biranje jesenskih outfita pretvore u zabavno i maštovito iskustvo.

Stil ne znači obući se od glave do pete u najskuplju odjeću, već izdvojiti se svojom posebnošću i zanimljivim kombinacijama. No, pronalazak prave odjeće ponekad može biti izazov. Zajedno s polaznicama naše radionice pokušale smo stvoriti temelje za moderan i svestran ormar kako bi svaka od njih uspješno stvorila stil koji će najviše odgovarati njihovom karakteru, istaknula je Matutinović.

Sve polaznice su u sklopu radionice na raspolaganju imale odjevni asortiman robne kuće NAMA.

Moderan i svestran ormar

Bilo nam je zadovoljstvo održati malu Modnu školu stila za naše polaznice koje nisu krile oduševljenje. Atmosfera je bila odlična i drago nam je da su uz pomoć Ane i Tanje uspjele kreirati stil koji odražava njihov identitet, a da pritom „osvježe“ svoj ormar i osjećaju se lijepo i ženstveno, kazala je Dražena Vudrag Stojić, voditeljica marketinga u NAMA-i.

Sudionice su s petodnevne radionice izašle bogatije za mnoštvo ideja i kombinacija kojima će se moći istaknuti i osjećati ugodno u vlastitoj koži.

Jako sam sretna što sam se prijavila na NAMA-inu modnu školu stila. Saznala sam puno novih i korisnih informacija o tome kako mogu kombinirati svoje odjevne predmete za koje mi možda ne bi na palo na pamet da bi bile dobar outfit. Shvatila sam i koliko je važno birati onu odjeću koja će meni najviše odgovarati i u kojoj ću se osjećati ugodno. Sve u svemu, jedno prekrasno iskustvo, izjavila je jedna od polaznica.

Ovo je prva Modna škola stila koja je održana u NAMA-i u suradnji sa Style&Wings modnim stručnjakinjama. Besplatna radionica organizirana je u sklopu proslave 140 godina NAMA-e u Ilici te će se, uzevši u obzir oduševljenje polaznica, slična radionica organizirati i na proljeće. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox