LEADERCAST 2011: Vodeći svjetski gurui leadershipa otkrivaju kako postati lider

20/04/2011

 U vrijeme novih digitalnih promjena, svim budućim, ali i aktualnim liderima postavljaju se pitanja kako postati i ostati uspješan lider? Koje su nove paradigme leadershipa? Koja će uvjerenja sadašnjih lidera biti temelj generaciji koja dolazi?  Mogu li inovacije i digitalne marketinške komunikacije donijeti prevagu u stvaranju novih lidera i održivosti?

 

Odgovore na ta i brojna druga pitanja vezana uz leadership doznajte iz nekonvencionalnih i dinamičnih predavanja 11 vodećih svjetskih gurua leadershipa, koje možete doživjeti  na najvećoj Konferenciji poslovnog vodstva u svijetu - Leadercast 2011., koju u Hrvatsku dovodi Međunarodna poslovna akademija za inovacije i vodstvo – ILBA. Konferencija poslovnog vodstva - Leadercast 2011., održat će se putem video linka 6. svibnja 2011. godine, od 14.00 do 22.30h, u Smaragdnoj dvorani hotela Regent Esplanade. Kako stvoriti promjene i ideje te ih realizirati, kako kreirati uslugu i inovaciju te pronaći ključ za otključavanje kreativnog procesa na radnom mjestu otkrit će sljedeći leadership gurui: 

John Maxwell, liderski stručnjak i autor „The 21 Irrefutable Laws of Leadership“
Muhtar Kent
, predsjednik upravnog odbora i glavni izvršni direktor Coca-Cola kompanije
Sir Ken Robinson
, poznati autor i stručnjak u razvoju kreativnosti, inovacija i ljudskih resursa
Suzy Welch
, poznata autorica, tv komentatorica i poslovna novinarka
Seth Godin
, poduzetnik, svjetski poznati bloger, marketinški stručnjak i autor brojnih knjiga
Erin Gruwell
, osnivačica i predsjednica Udruge za slobodu pisanja
Robin Roberts
, autorica ABC-evog Emmyem nagrađenog programa „Good Morning America“
Dave Ramsey
, vrlo prodavani autor i poznata nacionalna radio ličnost
Mack Brown
, glavni trener Texas Longhorns-a, osvajača NCAA prvenstva
Dan Cathy
, predsjednik i glavni direktor Chick- fil- A Inc.
Frans Johansson
, poznati autor knjige  „The Medici Effect“.

Glas vodstva je glas za promjenu, a promjena stvara nove mogućnosti, stoga je program Konferencije poslovnog vodstva Leadercast 2011. fokusiran na kreativne načine pomoću kojih pojedinci, ali i timovi, mogu koristiti za stvaranje pozitivnih promjena na poslu, kod kuće i u zajednici. Vrijedi istaknuti kako je ideja za Leadercast nastala je prije jedanaest godina, a njen je autor dr. John Maxwell, koji je ovom kreativnom konferencijom želio spojiti svoj utjecajan glas u zajednici sa svojom željom do dopre do lidera, ali ne na poslovnoj, već na razini srca. Ono što je počelo kao poludnevna edukativna manifestacija Johna Maxwella kao predavača, danas  je  cjelodnevna iskustvena konferencija s jedanaest liderskih stručnjaka i praktičara.

Vodstvo je unutar svakog od nas, no ljudi to ne razumiju, stoga je izuzetno bitno biti prisutan na Leadercast konferenciji i poslušati svjetske stručnjake leadershipa kako bi napokon počeli razmišljati o tome kakav lider želite postati, poručio je Bill George, profesor s Harvard Business School i autor knjige "True North". (PS/MJ)

 

http://www.chick-fil-aleadercast.com/

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox