Studij koji otvara europske poslovne prilike

28/10/2013

Uspješnost pojedinca danas ovisi od znanja. Na DOBA Fakultetu Maribor podržavamo znanje za danas i znanje za sutra, stoga smo odlučili i studentima u Hrvatskoj ponuditi mogućnost studija u jedinstvenom online obliku u najsuvremenijim u praksu usmjerenim programima. U Europi studira 1.450.000 online studenata. Do 2025. godine u svijetu će studirati između 30 i 80 milijona studenata online (OECD, 2011). Pridružite se njima.

Akreditirani online studij na hrvatskom jeziku izvodimo u bachelor programu Marketing (NOVO!) i master programu Međunarodno poslovanje (International Business Management).

Svojoj kreativnosti i stvaralaštvu dodajte diplomu Marketinga (bachelor).

Program Marketing jedini je ove vrste studijski program u Hrvatskoj. Na području marketinga ubuduće se očekuju velike promjene kao posljedica tehnoloških i potrošačkih potreba. Pomoću najboljih stručnjaka iz prakse steći ćete odgovarajuću izobrazbu i nove mogućnosti zapošljavanja. Program temelji na tri ključna sadržajna područja: marketing, mediji i odnosi s javnošću. Sadržaju programa ove godine dodali smo i dva najsuvremenija predmeta: Povezanost između medija, PR i marketinga te Strategija društvenih medija i marketing.


Međunarodna prepoznatljivost sa programom Međunarodno poslovanje (master). Master program odlična je prilika za sve koji bi htjeli razviti menadžerske vještine rukovođenja zaposlenima, raditi u internacionalnim poduzećima, surađivati s najboljim profesorima poduzetništva i razumjeti poslovanje u Europskoj uniji.

Zašto je svjetski trend online studija više i više popularan?

Online studij, je pravi način studija za vas, ako zbog svog posla trebate veću fleksibilnost, ste mladi i aktivni i imate druge obaveze zbog kojih ne možete dolaziti na predavanja, možda ste sportaš ili imate malu djecu. U online studiju nećete nikad biti sami: uz profesore, mentore i stručne radnike na fakultetu s vama će biti i studijski kolege na predmetima 7 dana u tjednu. Studije su aktivne - obaveze obavljate svaki tjedan u rokovima, sa praktičnim primerima iz prakse, vrhunskim predavačima uz savremene tehnologije. Isprobajte ga besplatno već danas.

Naši hrvatski studenti

Dora Angelov[p1] , studentica programa Međunarodno poslovanje o zadovoljstvu sa studijem na DOBA Fakultetu

Ana Habjanec[p2] , studentica programa Međunarodno poslovanje o praktičkim studijama na DOBA Fakultetu

Više izjava dostupnih je na linku.

Tko smo? Doba Fakultet najveći je privatni fakultet u Sloveniji sa EU standardima, tradicijom, međunarodnim priznanjem, najsuvremenijim u praksu usmjerenim programima i 13- godišnjem iskustvu u online obrazovanju koje izvodimo kao jedini fakultet u Jugoistočnoj Europi u cjelini. Ove godine na DOBA Fakultetu studira preko 1.200 studenata, od toga je 1.100 online studenata i 2.100 diplomanata. Njihova uspješnost i zadovoljstvo sa studijem na visokoj su razini. Time se ponosimo, jer obrazujemo ambiciozne pojedince, koji žele nešto više.

Za detaljnije informacije posjetite www.doba.hr ili nam pišite na info@doba.hr.

[p1]Link na youtube izjavu http://youtu.be/x1yGgZZG6Ok[p2]Link na you tube izjavu http://youtu.be/wwOhpq6HJK4

(PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox