H1 TELEKOM omogućio korištenje IPTV usluge u cijeloj Hrvatskoj

Domaći telekom operator H1 TELEKOM od 16. siječnja omogućio je korištenje IPTV usluge H1TV na području cijele Hrvatske.

Omogućavanjem korištenja usluge H1TV bilo gdje u Hrvatskoj putem bitstream tehnologije H1 TELEKOM se dodatno približio svojim krajnjim korisnicima, koji više ne moraju brinuti jesu li dostupni za uslugu internetske televizije jer od sada H1TV uslugu mogu imati u bilo kojem dijelu Hrvatske.

Usluga H1 TRIO BIT za cijenu od 199 kuna mjesečno uz telefonski priključak s tarifom H1 besplatno i ADSL Internet brzine 4 Mbps nudi i H1TV, IP televiziju najnovije generacije koja u osnovnom paketu uz 50 programa sadrži besplatne interaktivne servise poput YouTube-a, Facebooka, vremenske prognoze, radija, medijskog centra te atraktivne videoteke.

Ono što H1TV i uslugu H1 TRIO BIT i dalje izdvaja od konkurencije je mogućnost pojedinačnog odabira televizijskih programa, od kojih se četiri biraju već u Osnovnom paketu.

U tijeku je i posebna promotivna akcija za 1 kunu mjesečno u prva tri mjeseca, tijekom kojih će korisnici moći uživati u svim sadržajima iz Osnovnog, Proširenog i Premium paketa H1TV-a. (PS/JK) 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox