NAJAVA: 18 predavača, 24 predavanja i radionica na ovogodišnjoj konferenciji Superprodavač

U organizaciji časopisa Poslovni savjetnik i Tomislava Bekeca treću godinu za redom u zagrebačkom hotelu Westin, 15.11.2012. s početkom u 9 sati održat će se cjelodnevna poslovna konferencija Superprodavač. Konferencija je namijenjena prodajnom osoblju, članovima uprave za prodaju, direktorima i voditeljima prodaje, prodavačima i trgovcima.

Ove godine organizatori će polaznicima omogućiti da čuju predavanja i sudjeluju na radionicama čak osamnaest vrhunskih hrvatskih predavača, a bogat program od čak dvadeset i četiri predavanja i radionica istovremeno će se odvijati u četiri dvorane.

Predavači su Dragomir Gabrić, Kamilo Antolović, Marko Kovač, Danijel Bićanić, Mladen Jančić, Željan Federber, Tomislav Bekec, Boris Golob, Mirela Španjol Marković, Inga Lalić, Mario Grilc, Ivan Petrović, Danijela Miljan, Saša Karlovčan, Davor Bilman, Željko Šundov, Hrvoje Pranjić Anušić i Alan Ramić.

Cijena jedne kotizacije iznosi 1.192,00 kn + PDV a za sve prijave i uplate do 31.8. ostvarujete popust, kao i popust za veći broj polaznika te za pretplatnike časopisa Poslovni savjetnik i Direktor.

Svaki polaznik na dar će dobiti i knjigu „Trgovina i zaštita potrošača“. Sponzor konferencije je hotel Westin, CityEx i Promo plus a medijski pokrovitelji su Meteo info, e Istra, Pametna kuna, City radio, Aquaviva, mjesečnik Direktor, Business.hr, Progressive magazin.

Detaljan program možete pogledati na linku a više informacija možete dobiti na tel. 01/49 21 742

http://www.poslovni-savjetnik.com/akademija/Oglas%20SUPERPRODAVAC%202012%20str.pdf

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox