NAJAVA konferencije SUPERPRODAVAČ 2013.

Za direktore/voditelje prodaje, prodavače, trgovce, prodajno osoblje i sve koji žele unaprijediti prodajne vještine i unaprijediti rezultate

U organizaciji časopisa Poslovni savjetnik četvrtu godinu za redom u zagrebačkom hotelu Antunović, 28. i 29.11.2013. s početkom u 9 sati održat će se dvodnevna poslovna konferencija Superprodavač. Konferencija je namijenjena prodajnom osoblju, članovima uprave za prodaju, direktorima i voditeljima prodaje, prodavačima i trgovcima.

Konferencija je namijenjena prodajnom osoblju, članovima uprave za prodaju, direktorima i voditeljima prodaje, prodavačima i trgovcima.

Ove godine organizatori će polaznicima omogućiti da čuju predavanja čak devetnaest vrhunskih hrvatskih predavača, a bogat program od čak dvadeset predavanja istovremeno će se odvijati u dvije dvorane kroz dva dana.

Predavači su Danijel Bićanić, Sanja Gomuzak, Asja Lajtman Bosilj, Željko Šundov, Bojan Zebić, Petar Majstrović, Dario Mrvelj, Božo Prelević,  Vladimir Leutar, Ivica Penić, Željan Ferderber, Jerneja Agić, Tomislav Bekec, Ivan Petrović, Mirela Španjol Marković, Saša Petar, Mladen Jančić, Boris Golob i Dragomir Gabrić.

Ovako izgledaju konferencije u organizaciji časopisa Poslovni savjetnik, za što smo dobili i medalju kvalitete Qudal-najbolji organizator jednodnevnih konferencija i seminara:

http://www.youtube.com/watch?v=IBnnfhbm-Gc


 

Cijena jedne kotizacije iznosi 1.390,00 kn + 25% PDV (ukupno 1.737,50), popust za veći broj polaznika te za pretplatnike časopisa Poslovni savjetnik i Direktor.

Sponzori konferencije su Podravka, CityEx i Cetis.

Medijski pokrovitelji konferencije su Business.hr, Privredni vjesnik, 24 sata, Progressive magazin, Profitiraj.hr, Poslovni-savjetnik.com, Posao.hr, Propisi.hr,Poduzetnik, Računovodstvo i porezi u praksi (RiPup).

Detaljan program možete pogledati na linku a više informacija možete dobiti na tel. 01/49 21 742 i 01/49 21 737. Prijaviti se možete na navednim brojevima telefona ili svoju prijavu pošaljite na e mail info@poslovni-savjetnik.com

Program pogledajte na linku:

http://www.poslovni-savjetnik.com/akademija/Superprodavac-2013-2.pdf

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox