Nokia traži prvog hrvatskog Angry Birds pobjednika

I vama je dosta malih zelenih svinja? Mislite da ste pobjednički materijal? Onda se pridružite prvom hrvatskom Angry Birds Championshipu i Nokijinoj potrazi za prvim hrvatskim Angry Birds pobjednikom.

Svoje umijeće s ljutitim ptičicama će već ove subote pokazati i brojni poznati ljubitelji ove popularne igrice. Stvar starta 2. srpnja u 11 sati na zagrebačkom Cvjetnom trgu, a svoj su dolazak najavili Remi i dečki iz Elementala, Kristijan Beluhan, Livio Badurina, Ida Prester, Lorena Nosić, Mario Petreković, Peđa Bajović...

Prvi krug natjecanja već je održan u Osijeku gdje je četvero najuspješnijih natjecatelja nagrađeno pametnim telefonima Nokia N8, odnosno Nokijom C7, a ti pametni telefoni očekuju i natjecatelje u ostalim gradovima.
Priliku da postanu prvi hrvatski Angry Birds pobjednici imat će i Riječani 8. i 9. srpnja na Trgu 111. brigade te Splićani na splitskoj plaži Bačvice 15. i 16. srpnja.

Kako biste svoje Angry Birds umijeće doveli do savršenstva, igricu možete besplatno skinuti s Nokijine Ovi Trgovine, kao i još dodatnih 19 besplatnih igrica iz Nokijina Summer Gift of Games paketa. (PS/MJ)

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox