Stručnjaci Poslovnog savjetnika odgovaraju: Kako održati malo poduzeče

Vlasnik sam maloga poduzeća s dobrom idejom. No svjestan sam da to često nije dovoljno za opstanak. Na koje bih elemente posebno trebao obratiti pozornost da na životu održim svoj poduzetnički poduhvat? Zanima čitatelja iz Zagreba, a odgovor na to pitanje dat će mu savjetnica časopisa Poslovni savjetnik, Nataša Rupčić.

U svakom broju tiskanog izdanja mjesečnika Poslovni savjetnik renomirani stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja iz područja prava, poreza, radnih odnosa i poslovanja tvrtki općenito

Odgovor: Poduzetnici obično započinju novo poduzeće s nekom poslovnom idejom, ali i nekom od sljedećih želja: „Želim zaraditi puno novca”, „Želim imati više vremena za sebe”, „Želim nemati odgovornost ni pred kim”. To je početna zamka na kojoj padaju mnoga novosnovana poduzeća. No, ako ste svjesni da su takve želje većinom iluzija, već imate dobre startne pozicije za uspjeh. Poduzetnik će imati velike šanse za uspjeh ako, prije svega...(LP)

Cjelokupni odgovor potražite u broju svibanj Poslovnog savjetnika. Više na linku....

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik
Ukoliko imate pitanje iz područja poreza, prava i/ili radnih odnosa za naše stručnjake, pitanje pošaljite na info@poslovni-savjetnik.com.

Uz pitanje pošaljite nam i broj R1 računa kojeg ste po uplaćenoj pretplati primili od nas. Na najzanimljivija pitanja pretplatnika Poslovnog savjetnika, dat ćemo pisane odgovore u jednom od idućih brojeva Poslovnog savjetnika. Više informacija možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox