Stručnjaci Poslovnog savjetnika odgovaraju: Kako restrukturirati poduzeće

Manager sam poduzeća srednje veličine koje prolazi kroz teško razdoblje. Čini se da je potrebno provesti opsežnije promjene u smislu restrukturiranja. Na koje aspekte pri restrukturiranju bi posebno trebalo obratiti pozornost? Pitanje je postavio pretplatnik iz Osijeka, a odgovor na njega dat će savjetnica Poslovnog savjetnika Nataša Rupčić.

U svakom broju tiskanog izdanja mjesečnika Poslovni savjetnik renomirani stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja iz područja prava, poreza, radnih odnosa i poslovanja tvrtki općenito 

Odgovor: Restrukturiranje je proces koji se provodi zbog više razloga. To može biti nastojanje izbjegavanja bankrota, nadvladavanja konkurencije ili preživljavanja nepovoljnih ekonomskih i drugih okolnosti. Pri restrukturiranju se zapravo provodi reinženjering poslovnih procesa. Reinženjering poslovnih procesa odnosi se na proces fundamentalnoga promišljanja i radikalnoga preoblikovanja poslovnih procesa kako bi se postiglo dramatično unaprjeđenje u kritičnim mjerilima performansa kao što su troškovi, kvaliteta, usluga i brzina. Drugim riječima, kao manager najprije trebate...(LP)

Cjelokupni odgovor potražite u broju svibanj Poslovnog savjetnika. Više na linku....

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik

Ukoliko imate pitanje iz područja poreza, prava i/ili radnih odnosa za naše stručnjake, pitanje pošaljite na info@poslovni-savjetnik.com.

Uz pitanje pošaljite nam i broj R1 računa kojeg ste po uplaćenoj pretplati primili od nas. Na najzanimljivija pitanja pretplatnika Poslovnog savjetnika, dat ćemo pisane odgovore u jednom od idućih brojeva Poslovnog savjetnika. Više informacija možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox