Besplatne Apple iMac i iPad radionice na Američkom koledžu

22/03/2012

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT), u suradnji s tvrtkom Apcom Hrvatska, ovlaštenim Apple partnerom za Republiku Hrvatsku, u srijedu 21. ožujka u svom zagrebačkom kampusu organizirala je Apple trening za medije.

Predsjednik i dekan Američkog koledža, g. Donald Hudspeth najavio je niz besplatnih radionca na iMac i iPad koje će se tijekom cijele godine za sve zainteresirane, u prvom redu za učenike i profesore osnovnih i srednjih škola, održavati u Apple regionalnim trening centrima u kampusima RIT/ACMT-a, u Dubrovniku i u Zagrebu. Tijekom treninga bilo je riječi i o načinima učenja i podučavanja koje omogućuju napredne tehnologije poput iMac kompjutora i iPad uređaja.

U sklopu najavljenih Apple radionica polaznicima će se predstaviti uvod u korištenje Apple platforme, upoznat će ih se s iLife aplikacijom, multimedijalnom aplikacijom za produkciju filma i muzike, obradu slika i izradu web stranica, te s iWork aplikacijom koja se koristi za obradu teksta i izradu prezentacija. Radionice su osmišljene na zanimljiv i interaktivan način, a baziraju se na stvaranje multimedijalnog sadržaja te na razvijanje inovativnosti i kreativnosti polaznika. Vode ih ovlašteni Apple treneri, studenti stručnog studija Informacijske tehnologije na RIT/ACMT-u.

U nadolazećem razdoblju najavljeni su slijedeći termini radionica koje će se održavati na Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju:

23. i 30. ožujka od 14:30 do 18:30 sati, Dubrovnik i Zagreb

13., 20. i  27. travnja od 14:30 do 18:30 sati, Dubrovnik i Zagreb

04. i 11. svibnja od 14:30 do 18:30 sati, Dubrovnik i Zagreb

Radionice na iPad uređajima organizirat će se periodično, sukladno interesu. Svi zainteresirani mogu se prijaviti, na jednu ili više radionica, na email: keti@acmt.hr ili telefon + 385 (0)20 433 000.

Na ovaj način Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju otvorila je vrata svojih Apple trening centara širokoj javnosti. Cilj ove društveno korisne akcije je promoviranje važnosti informatičke edukacije.  (PS/JK)

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox