Priča o blistavom osmijehu počinje u poliklinici Imed

Vodeća je stomatoška polikinika estetske kirurgije  u regiji  i tijekom 2015. dokazala da stalna edukacija i profesionalizam stručnog  tima omogućuje zadovoljstvo pacijenata.

„Suvremena opremljenost naših prostora, pa tako i stomatoloških ordinacija također su ključ našeg uspjeha. U novu 2016. godinu ulazimo puni želje da u i toj godini svim našim pacijentima omogućimo naj višu kvalitetu stomatoloških  usluga  rekao je mr.sc. Marko Krmpotić, ravnatelj Poliklinike IMED  prof.dr.sc. Sandra Anić Milošević .

 Drage gošće i Imed ambasadorice , Bojana Gregorić Vejzović, Nada Rocco, Anita Dujić i Ksenija Vrbanić svojim su dolasom podržale tim poklinike iMED .

Doc.dr.sc. Milenović predstavio Anti-age koncept by IMED, uslugu koja objedinjuje estetsku kirurgiju i stomatologiju. „Riječ je o inovativnom  pristupu koji se sastoji od timskog rada stomatologa i estetskog kirurga, a započinje pregledom i razgovorom, nakon čega slijedi izrada strategije za pacijenticu ili pacijenta. Nova pomlađena harmonija lica postiže se odabirom i provođenjem ciljanih metoda i zahvata esteske kirurgije i stomatologije“, istaknuo je doc.dr.sc. Milenović.

 S tim ciljem, uz Dental Wellness, tijekom prosinca i siječnja IMED će svoje klijentice darovati i IMED Loyalty karticom. Za usluge estetske kirurgije .

„S tom se karticom ostvaruje 20 posto niža cijena usluga estetske kirurgije i tretmana pomlađivanja tijekom 2016. godine. Želimo svakoj ženi dati mogućnost da učini nešto za sebe te da se pri tome i osjeća bolje. Osvježen izgled svima nama donosi više zadovoljstva. Mi ćemo vas vratiti u mladost, poboljšat ćemo vaš izgled, a time i samopouzdanje. To smo radili tijekom 2015. godine, a radit ćemo i dalje“, dodao je doc.dr.sc. Milenović. 

Za sve klijentice koje dođu na pomlađivanje lica aplikacijom filera od 1.12. do 31.12. pripremili su posebne poklone. Tako će sve pripadnice na poklon dobiti uslugu Dental Wellnessa.

(PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox