Mini Akademija Poslovnog savjetnika 2019.

Osmu godinu za redom portal Poslovni savjetnik organizira jedinstvenu radionicu za voditelje/ice ureda, tajnice/ike i administrativne djelatnike pod nazivom Mini Akademija Poslovnog savjetnika. Akademija će se održati od 15. do 18. listopada 2019. u Zagrebu.


Ona je najčešće produžena ruka managera i drži sve tokove u tvrtki pod kontrolom - tajnik/ica ili administrator/ica je kao krvotok koji omogućuje neometano kolanje informacija održavajući pravilne i uredne poslovne procese u tvrtki.

PROGRAM MINI AKADEMIJE MOŽETE VIDJETI OVDJE.

U sklopu ovogodišnje mini Akademije u četiri dana kroz 24 interaktivna školska sata i čak 14 vrhunskih predavača polaznicima ćemo omogućiti da usvoje ili se podsjete znanja iz čitavog niza područja poslovanja neophodnih za uspješno obavljanje posla.

 

Program je namijenjen tajnicima/tajnicama, voditeljima uredima, administratorima ali i svim poslovnim ljudima koji se žele razvijati i usavršavati u poslovnom, ali i privatnom dijelu svog života.

Predavači su vrhunski stručnjaci Marija Novak Ištok, Kamilo AntolovićGordana Kadoić, Marko Alerić, Tihana Cuzek, Petar Majstrović, Marija Cukon, Sandro Kraljević, Melita Manojlović, Asja Lajtman, Aleksandar Jelovac, Jerneja Agić, Helena Fjorović by Linea Snella.

Datum: od 15.10. do 18.10.2019.
Vrijeme: od 10 do 16 sati
Mjesto: Zagreb, Vlaška 94

Cijena jedne kotizacije za četverodnevni program: 1.990,00 kn +  pdv 25%

U cijenu kotizacije uračunata su predavanja prema programu te radni materijali. Svaki polaznik dobit će i potvrdu o sudjelovanju na Akademiji te poklon paket sponzora Afrodita.

 

Broj mjesta sudionika mini Akademije je ograničen, stoga požurite i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme! Više informacija možete dobiti na brojevima telefona 

01/ 49 21 742 ili na info@poslovni-savjetnik.com.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox