Strani turisti ogorčeni na HŽ: Ne prodaju online karte, a na telefon se ne javljaju ili poklope slušalicu

Strani turisti koji žele vlakom putovati od Zagreba do Splita ne mogu iz svoje zemlje kupiti kartu za taj vlak online. Naime, na jednoj od vodećih turističkih web stranica Tripadvisor koju koriste milijuni putnika koji trebaju neki savjet kad putuju  u neku zemlju nedavno su korisnici poveli razgovor o tome na koje sve probleme nailaze turisti u Hrvatskoj.

Tako se putnici, koji dođu avionom do Zagreba, a put do mora žele nastaviti vlakom žale da ne mogu unaprijed kupiti karte za vlak preko interneta, piše Večernji list.

Jedna od sudionica diskusije na Tripadvisoru kaže da putnička agencija HŽ-a Croatia Express nije reagirala na online rezervacije te da su joj u agenciji poručili da karte rezervira e-mailom.  Poslala je e-mail, ali ni na njega nije bilo nikakvog odgovora, a zatim je pokušala nazvati Croatia Express, no tvrdi da joj se tamo nitko nije javljao ili da bi odmah poklopili slušalicu.

U HŽ-u na sve ovo kažu da će u budućnosti putnicima ponuditi i online način prodaje prijevoznih karata za što su već u tijeku pripreme. (jk) 

 

 

Foto: Pixsell

 

 

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox