Stručnjaci Poslovnog savjetnika odgovaraju: Nerješeni konflikti u društvu put su u beskrajnu spiralu sukoba!

U svakom broju tiskanog izdanja mjesečnika Poslovni savjetnik, te putem telefona renomirani stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja iz područja prava, poreza, radnih odnosa i poslovanja tvrtki općenito

Vlasnici su me nedavno imenovali za upravu Društva. U Društvu se zbog određenih okolnosti i „povijesti bolesti“ događaju razne konfliktne situacije među zaposlenicima. Naravno da bi mi to oduzelo puno vremena kojega nemam te sam odlučio uopće se ne baviti time te ne donositi nikakve odluke u vezi s tim i ne želim se miješati u odnose koji se vezani za vrijeme prije nego sam došao u Društvo. Mogu li očekivati kako će se oni sami riješiti inzistirajući da svaki zaposlenik obavi svoj dio posla, odnosno da bi niži management to mogao rješavati?

Pitanje je postavio čitatelj iz Varaždina, a odgovor daje savjetnik Poslovnog savjetnika, Stipe Šola.
Odgovor: Svakodnevno se izlažemo konfliktnim situacijama počevši od jutra u obitelji, tijekom dana na poslu, pa opet navečer za slobodnog vremena. Većina roditelja se ne može složiti s djecom primjerice glede načina njihova odijevanja, na poslu bi vam moglo predstavljati problem određeno ponašanje kolega u uredu, strašno bi vas mogao uznemiriti u kazalištu gledatelj koji je kupio kartu u prvom redu zbog čega vam je „pokrio“ pola pozornice. (PS/SŠ)

Cjelokupni odgovor potražite u broju veljačai  2016.  Poslovnog savjetnika. Više na linku.... 

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik

Ukoliko imate pitanje iz područja poreza, prava i/ili radnih odnosa za naše stručnjake, pitanje pošaljite na info@poslovni-savjetnik.com

Uz pitanje pošaljite nam i broj R1 računa kojeg ste po uplaćenoj pretplati primili od nas. Na najzanimljivija pitanja pretplatnika Poslovnog savjetnika, dat ćemo pisane odgovore u jednom od idućih brojeva Poslovnog savjetnika.

Ukoliko ste pretplatnik Poslovnog savjetnika, pitanje možete postaviti putem telefona u za to predviđeno vrijeme, naši savjetnici rado će vam odmah odgovoriti i riješiti vaše nedoumice iz područja poreza, prava i radnih odnosa. NAPOMENA: savjetnici NE odgovaraju na pitanja iz područja računovodstva, npr. knjiženja u glavnoj knjzi, te na pitanja vezano uz popunjavanje raznih poreznih obrazaca. Na takva pitanja dajemo savjete u okviru pretplate na časopis "Računovodstvo i porezi u praksi".

Call centar možete koristiti dva dana u tjednu, ponedjeljkom i petkom, na posebnom broju telefona uz jedinstveni tajni pretplatnički PIN koji se nalazi na vašem R1 računu za uplaćenu godišnju pretplatu na Poslovni savjetnik.

Više informacija o pretplati na časopis Poslovni savjetnik i načinu korištenja savjetničkih usluga možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742 svakim radnim danom od 8 do 16 sati.

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox