Udruga Franak osnovala podružnicu u Međimuskoj županiji

Da je nezadovoljstvo građana korisnika kredita sve veće diljem Hrvatske govori činjenica da Udruga Franak osniva podružnice u gotovo svakoj županiji. U Čakovcu je osnovana podružnica za Međimursku županiju, već 12. koju je Udruga osnovala u Hrvatskoj.

 

Međimurcu su se priključili borbi za pravdu gotovo 400 tisuća građana koji u Hrvatskoj osjećaju posljedice kredita u švicarskim francima. „Ljudi sve više shvaćaju potrebu udruživanja kako bi se lakše ostvarili zajednički ciljevi u borbi za društvenu pravdu i odgovorniju socijalnu državu. Borba Udruge Franak povijesna je borba za zaštitu svih sadašnjih i budućih klijenata banaka i za stvaranje uvjeta u kojima će korisnici kredita biti zaštićeni od samovolje banaka. Duboko sam uvjerena da smo nadomak pobjede i veseli me činjenica da se i Međimurska županija aktivno uključila u ovu borbu“, istaknula je koordinatorica Udruge Franak za županiju, Darinka Bistrović.

Udruga Franak u Čakovcu odmah će se uključiti u sve aktivnosti kako bi pridonijela ostvarivanju ciljeva Udruge koja od nadležnih institucija traži se da iskoriste svoje pravo i obvezu zaštite građana uvođenjem zakonske i pod zakonske regulative kojima bi se prihvatile mjere koje predlaže Udruga Franak. Uključivanjem novih članica i članova, osnaživanjem Udruge i Međimurska će se županija priključiti aktivnoj borbi za ostvarenje tri glavna cilja Udruge Franak, a to su konverzija ostatka glavnice kredita po tečaju koji je bio važeći u trenutku sklapanja ugovora, definiranje promjenjivog dijela kamatne stope i fiksne marže tijekom cijele otplate kredita te hitno donošenje Zakona o osobnom bankrotu.

Svi članovi i zainteresirani građani mogu dobiti sve informacije o radu Udruge Franak na mob..095-5402362 i e-mail, cakovec@udrugafranak.hr. Učlaniti se mogu na www.udrugafranak.hr. i tako pridružiti obitelji sa preko 10 000 članova koja željno iščekuju pravednu presudu i lakše preživljavanje. (PS)

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox