Važnost brige o zdravlju poslovnih žena

Primarijus Vlasta Brozičević, dr. med. će na konferenciji NajTajnica 17.02.2017 imati prezentaciju na temu Važnosti brige o zdravlju poslovnih žena.

Primarijus Vlasta Brozičević, dr.med., specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije, reumatolog, suosnivač i suvlasnik Poliklinike Terme Selce ima više od 30 godina iskustva u liječenju i rehabilitaciji poremećaja koštano-mišićnog sustava kod svih dobnih skupina i vrhunskih sportaša.

Kreator je DRVB Metode, jedinstvene po svojoj učinkovitosti, holističkom pristupu, detaljnoj dijagnostici, individualnoj terapiji, nadzoru i procjeni, bazirane na scoring metodologiji (metodologiji  bodovanja vrijednosti) . Liječila je preko 30.000 pacijenata iz 86 zemalja sa 6 kontinenata, među kojima su sportaši, 120 olimpijskih i svjetskih prvaka.

Surađuje s prestižnim međunarodnim i hrvatskim medicinsko-znanstvenim obrazovnim ustanovama. Dugogodišnji je suradnik vodećih svjetskih stručnjaka na polju rekonstruktivne kirurgije i ortopedske kirurgije.

Liječnik je sportske medicine i  službeni liječnik hrvatske skijaške reprezentacije.

Član je Medicinske komisije Međunarodne skijaške federacije (FIS), Medicinske komisije Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO)  te Europskog olimpijskog odbora (EOO).

Poznato je da je posao tajnica zahtjeva i fizičko i mentalno zdravlje, a da bi tajnice mogle ispuniti očekivanja koja su pred njih postavljena izuzetno je važno da tvrtke, a i same tajnice ulažu u svoje zdravlje i edukaciju.

(PS/Z..R.)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox