Jeste li slušali ''Radio ZET''?

02/06/2011

Ako ste jedni od onih koji se na posao voze ZET-ovim javnim gradskim prijevozom, onda ćete u autobusima i tramvajima između 7 i 9 sati te 16 i 18 sati biti u prilici slušati eksperimentalni informativni program  ''Radio ZET-a'', piše Poslovni dnevnik.

 

O čemu je zapravo riječ? Kako navodi Tomislav Jurić, glasnogovornik ZET-a i voditelj projekta, putnici će dobiti informacije koje će im biti od koristi, poput servisnih informacija, vremenske prognoze, vijesti iz ZET-a te slični sadržaji gdje će se popularizirati podružnice Holdinga poput Flora-arta.

Program je eksperimentalan zbog prilagodbe uređaja i loše kvalitete zvuka koja se nastoji dovesti na odgovarajuću razinu. Kada se uz tehniku uhoda i cijeli tim, tada će program prestati biti eksperimentalan.

Ono što je zanimljivo je da se cijeli projekt realizirao bez dodatnih troškova, a izbjegnuti su i troškovi dobivanja koncesije na radijsku frekvenciju budući da se emitira na internom razglasu, navodi Poslovni dnevnik. Kako vrijeme bude prolazilo, ''Radio ZET'' bi se mogao komercijalizirati te ubirati novac emitiranjem reklama, ali se s time tim Odnosa s javnošću koji uređuje ovaj program, još ne želi baviti. (SJ)

 

Izvor: Poslovni dnevnik, izdanje 2.6.2011.
Foto: Boris Scitar/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox