Konferencija za SUPERPRODAVAČE i one koji to žele (p)ostati

27/10/2011

U zagrebačkom hotelu Dubrovnik održat će se 16.11.2011., drugu godinu za redom, cjelodnevna konferencija Superprodavač, u organizaciji časopisa Poslovni savjetnik i Tomislava Bekeca, na kojoj se očekuje oko dvjesto sudionika, poslovnih ljudi iz cijele Hrvatske.

U tri dvorane zagrebačkog hotela Dubrovnik posjetitelji će imati priliku na petnaest radionica i seminara čuti kako se postaje i ostaje superprodavačem.

Zanimljiv i bogat program upotpunit će vrhunski predavači, isključivo praktičari: Danijel Bićanić, Davor Bilman, Mislav Galler, Dejan Fičko, Kristina Horbec, Tomislav Bekec, Mladen Jančić, Anita Dodig, Mirela Španjol Marković, Dragomir Gabrić, Kamilo Antolović, Ivana Gabrić Markovinović, i Jasminka Samardžija. Osim predavanja, na kojima će se moći čuti korisni savjeti kako funkcionira i razmišlja hrvatski komercijalist, prodajnim procesima u maloprodaji, kako motivirati prodajno osoblje, moći uvjeravanja u managementu, važnosti prvog kontakta itd., održat će se i tri mini radionice na kojima će sudionici kroz konkretne primjere saznati kako uspješno prezentirati proizvod, kako izbjeći prigovore u prodaji, te kako trgovati ustupcima u pregovaranju.

U sklopu konferencije održat će se i zanimljiv okrugli stol na temu rezultata istraživanja tvrtke Heraklea uz renomirane sudionike: Saša Kolenko (AWT), Saša Cvetojević (Insako), Mislav Galler (BIPA), Kristina Horbec (Heraklea), a svakom posjetitelju poklonit ćemo i knjigu „Eros prodaje“, autora Vinka Vukadina.

Za upite i narudžbu karata smo na raspolaganju na broju telefona 01/49 21 742. Za pretplatnike Poslovnog savjetnika odobravamo 5% popusta na osnovnu cijenu jedne kotizacije od 1.470,00 kn (pdv uračunat).

 

Konferencija će se održati pod generalnim sponzorstvom Tiska d.d., zlatnim sponzorstvom hotela Dubrovnik, Promoplusa i Letizije, a uz medijsku potporu Business.hr-a, Privrednog vjesnika, Progressive magazina, portala Meteo info, Propisi.hr, Poslovni savjetnik, Suvremena.hr, mreže radijskih postaja Totalni FM, te E targeta kojima se zahvaljujemo na potpori, rekli su  organizatori konferencije Sandra Mihelčić, glavna urednica i direktorica časopisa Poslovni savjetnik i Tomislav Bekec. (PS/JK)

 

 

Pogledajte cjeloviti program konferencije i prijavite se OVDJE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox