39. Business Cafe - Mali divovi - Kako izgraditi brend?

U ponedjeljak 3. srpnja 2017. u restoranu Spoon od 18 do 21 h održat će se 39. Business Cafe u Zagrebu s temom – Mali divovi – Kako izgraditi brend?

Mali poduzetnici zaista su mali divovi i temelj svakog gospodarstva. Kako oni s malo ili ništa sredstava uspijevaju izgraditi svoje brendove?

Gosti poduzetnici koji će s nama podijeliti svoje iskustvo kako su to uspjeli su Martina Bračić, Torte i to, Goran Vrabec, Volim ljuto i Ognjen Bagatin, Poliklinika Bagatin.

Iz Beograda dolazi Milica Čalija, vlasnica Anđela.

S nama je i Lea Brezar, vlasnica agencije Dhar medija, magazina Brand kultura i licence za Superbrands Hrvatska koja će na kraju i stručno moći odgovoriti na sva pitanja publike. 

Po prvi puta na Business Cafeu kreće i Računovodstveni kutak – kratke korisne i aktualne informacije o poduzetničkom poslovanju, svojevrstan tips&tricks za profitabilnije poslovanje.

Sudionike uz nova saznanja i networking s ciljem sklapanja novih poslova očekuju i bogati pokloni.

Ulaznice se mogu nabaviti na https://www.entrio.hr/event/39-business-cafe-u-zagrebu-mali-divovi-kako-izgraditi-svoj-brend-4286

Sponzori Business Cafea:

Nivea Beiersdorf, Wustenrot stambena štedionica d.d. Pharmas, Eva prirodno filtrirana voda, Enzita aparati, CORVUS PAY, Biro 59, Quantum IT.

Medijski pokrovitelji Business Cafea:

Media Marketing, Samopozitivno, Poslovni savjetnik, InMagazin, Bgonline, Womeninadria, Naturala.

Business Cafe je započeo kao druženje malih poduzetnika, a danas je postao novi način poslovanja i pokret. 7 godina u 7 zemalja, više od 700 ispričanih priča i 20 milijuna eura sklopljenih poslova i energija i atmosfera o kojoj se priča.

Više informacija i raspored evenata po zemljama i gradovima je na www.businesscafe.info PS/S.P.

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox