Baybars Altuntas na 45. Business Cafeu

Njega su prepoznali kao jednog od najutjecajnijih poduzetnika na svijetu i kao takav dobitnik je niza svjetskih priznanja.


Ako želite subotnji večernji izlazak provesti na večeri s Baybarsom i kolegama poduzetnicima iz osam zemalja; dobiti vjetar u leđa za sve Vaše i najluđe snove; otići s večere s idejom – DA, ja to mogu ostvariti; možda i pronaći investitora za svoju ideju; doznati puno toga o poduzetništvu na svjetskoj razini; saznati kako od svog posla napraviti franšizu i raširiti je svijetom; naučiti kako da poslovne anđele brzo uvjerite da ulože u Vas; ponoviti važnost umrežavanja; podsjetiti se što je sve potrebno da budete uspješan poduzetnik i uspješno razvijate svoju tvrtku; provesti ugodnu subotnju večer u odličnom društvu istomišljenika i steći nove kontakte i prijateljstva  - onda se svakako uputite 21.4.2018. od 19 do 22 h u hotel Academia, u Tkalčićevoj 88, Zagreb.

Baybars Altuntas kaže i pokazuje da je sve moguće, pod uvjetom da nastavimo sanjati..

Svoj prvi BMW kupio je svojoj baki u znak zahvalnosti što ga je odgajala i što se žrtvovala u djetinjstvu i kad mu je bilo važno kupila bicikl.

On kaže da je POŠTENJE NAJBOLJI ŽIVOTNI KAPITAL.

Za njegovu knjigu tvrde da je jedna od pet najboljih naslova na svijetu o poduzetništvu, da je sveti gral poduzetništva i nezaobilazno štivo za sve one koji sanjaju i žele poduzetnički uspjeh.

Njegova je poduzetnička priča puno anegdota i strasti, a priča se da je nadahnuće za sve koji ga sretnu

On je sa samo 400 USD koje je zaradio od instrukcija osnovao firmu i kasnije uveo pojam franšiznog poslovanja u Tursku.

On je jedan od 110 zmajeva iz 22 zemlje u svjetski poznatoj emisiji Shark Tank/Zmajevo Gnijezdo

On je uspio diljem svijeta bez podrške prijatelja i obitelji, bez poznanstava, bez novca…

On je veliki promicatelj poduzetništva i poslovni anđeo i investitor.

On je jedna od osoba koja uvelike doprinosi razvoju svjetskog poduzetničkog ekosustava i ulaže značajne napore u stvaranju svijesti o poduzetništvu.

On kao i mi u Business Cafeu tvrdi da ŠIRENJE MREŽE TREBA PRERASTI U NAČIN ŽIVOTA I POSLOVANJA – da ni u toalet ne idemo bez posjetnice.

On kao i mi u Business Cafe obitelji vjeruje da je RUKA KOJA DAJE UVIJEK NADMOĆNA ONOJ KOJA UZIMA.

On će nas do kraja uvjeriti i pokazati da NIŠTA NIJE NEMOGUĆE

Više o njemu doznajte na www.baybarsaltuntas.com/eng

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox