Hotel Regent Esplanade Zagreb domaćin gala ceremonije World Luxury Hotel Awards

Hotel Regent Esplanade odabran je da ove godine bude domaćin gala ceremonije dodjele prestižnih nagrada hotelijerskoj industriji - World Luxury Hotel Awards.

Svečana ceremonija održat će se 16. rujna 2011. u raskošnom prostoru Smaragdne dvorane uz nazočnost visokih dužnosnika, brojnih hotelijera iz raznih krajeva svijeta te uz prisutnost domaćih i inozemnih medija. 

Hotel Regent Esplanade prošle je godine nominiran i, brojnim glasovima od strane struke i gostiju, proglašen najboljim gradskim luksuznim hotelom u Hrvatskoj. S obzirom na nagradu uručenu hotelu prošle godine, ovogodišnju ponovnu nominaciju, te s obzirom na visoke standarde u pružanju usluga i besprijekoran imidž hotela, organizatori World Luxury Hotel Awards odlučili su ove godine svečanu ceremoniju uručenja nagrada održati upravo u Smaragdnoj dvorani hotela Regent Esplanade u Zagrebu.

The World Luxury Hotel Awards, prestižnu međunarodnu nagradu, luksuzni hoteli diljem svijeta smatraju vrhuncem dostignuća; ona je priznanje struke da su uspjeli kao luksuzni hotel staviti svoj osobni pečat u hotelijerstvu te se tako istaknuti i razlikovati od ostalih hotela visoke kategorije. (PS/JK)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox