Kosor opet o gospodarskom oporavku

Premijerka Jadranka Kosor naglasila je na sjednici Vlade da se Program gospodarskog oporavka u potpunosti provodi te izvijestila ministre da je predsjedniku Republike Ivi Josipoviću poslala pregled dosad učinjenog te daljnih planiranih aktivnosti.

"Program gospodarskog oporavka se provodi, Vlada provodi Program gospodarskog oporavka", kazala je Kosor na početku današnje sjednice dodavši da je programa dostupan javnosti i mogu ga kontrolirati svi građani.

Najavila da će se vrlo skoro, "ovih dana", Vlada predstaviti projekte vezane uz investicije.

"Vrlo vjerojatno će biti desetak projekata s vrlo jasnim vremenskim razdobljem, tajmingom, za realizaciju", kazala je Kosor.

Vezano uz, kako je rekla, pitanja o provedbi programa iz Ureda predsjednika, Kosor je kazala kako je u Ured predsjednika poslala pregled provedenih te budućih aktivnosti.

"Dala sam pripremiti pregled svega onog što je dosad učinjeno i provedeno, kao i naznake što će se dalje činiti i poslala to Predsjedniku", kazala je Kosor dodajući da će se Program gospodarskog oporavka i dalje svakodnevno nadopunjavati.

"Idemo još snažnije u provedbu programa, ne zaboravljajući i ostala dva stupa rada Vlade - borbu protiv korupcije apsolutno do posljednjeg daha, te završetak pregovora za ulazak u EU", rekla je Kosor dodavši da će se u narednom razdoblju, po pitanju pregovora o ulasku u EU, uz ostalo, usredotočiti i na pripremu komunikacijske strategije s građanima. (Hina)
 

Fotografija: www.vlada.hr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox